Menu

De Lemeler Esch

Lemeler Esch is een natuurcamping waar men kan genieten van rust en ruimte. Deze middelgrote camping speelt op eigentijdse en innovatieve wijze in op de wensen van de klant.

Eigentijds en innovatief. Dat wil De Lemeler Esch ook graag online uitstralen. Nadat eerst de huisstijl grondig werd aangepakt en de internetstrategie met Alex Talsma was besproken kreeg vervolgens Pronamic de opdracht om de website een flinke opfrisbeurt te geven. Het doel daarvan? Een unieke uitstraling waarbij het vinden van de juiste informatie centraal staat.

Het ontwikkelen van een unieke website is geen eenvoudige klus. Feit is echter wel dat het geen standaard campingwebsite is geworden. De vrolijke kleurencombinaties, de losse stijl van ontwerpen en het tot in detail uitwerken van de pagina’s zijn goede ingrediënten voor een uniek ontwerp. De informatie blijft echter centraal staan,  zowel voor de lezer als de beheerder. Met behulp van WordPress kan informatie eenvoudig gewijzigd worden en de bezoeker van de website kan op eenvoudige wijze de informatie tot zich nemen.