Menu

Online marketing

Meer relevante bezoekers en meer rendement uit online marketing

Haal het optimale rendement uit een WordPress website

Uiteindelijk draait het om het behalen van doelen. Offerteaanvragen, inschrijvingen voor een cursus of nieuwsbrief-aanmeldingen. Pronamic helpt je van begin tot einde. Wij helpen met het bedenken van doelen, deze meetbaar maken en vooral met het behalen van de doelen. Dit doen wij op een transparante en eerlijke wijze. Daarbij slaan we onnodige modewoorden of onduidelijk taalgebruik graag over. Mouwen opstropen en aan de slag met Friese nuchterheid past ons beter.

Online marketing is een breed begrip. Conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, social media, e-mailmarketing. Wij helpen je graag op alle gebieden. Daarbij kan het gaan om advies tot daadwerkelijke implementatie. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen of opzoek naar een expert review? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Slimme online marketing. Meer relevante bezoekers zorgt voor meer rendement.

Hoger bij Google is de wens van elke ondernemer. Wij kunnen dit realiseren. Pronamic is een een door Google gecertificeerde organisatie. Met een uitgekiende zoekstrategie en slimme zoekmachine optimalisatie zorgen wij voor de gewenste positie. Hierdoor stijgen de bezoekersaantallen en het rendement.

Google Partner

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie omvat alle werkzaamheden zodat een website hoger scoort in de natuurlijke zoekresultaten van Google. Om goede posities in Google te bereiken is een goede balans nodig tussen techniek, structuur, links en teksten met de juiste trefwoorden. Pronamic combineert haar kennis over zoekmachine optimalisatie en WordPress voor een goede uitgangspositie om hoog te scoren in zoekmachines zoals Google.

Google Ads

Google Ads is het advertentieprogramma van Google en biedt de mogelijkheid advertenties te plaatsen in de zoekresultaten van Google. Met behulp van specifieke zoekwoorden kun je adverteren voor specifieke doelgroepen. Het beheren en onderhouden van een Google Ads account kost tijd en vergt specifieke kennis. Pronamic beschikt over gekwalificeerd personeel waardoor de campagne bij ons in goede handen is.

Google Analytics

Eén van de grote voordelen van online marketing is de uitstekende meetbaarheid. Webstatistieken met behulp van Google Analytics maken de marketinginspanningen volledig inzichtelijk. Hierdoor kan online marketing zeer effectief ingezet worden. De specialisten van Pronamic richten Google Analytics graag in. Meer weten over de mogelijkheden van Google Analytics? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een ontzettend krachtige en onmisbare schakel om online (potentiële) klanten te informeren en te activeren. Niet voor niets kent online e-mailmarketing één van de hoogste conversies. Niet alleen zijn de resultaten van e-mailmarketing eenvoudig meetbaar maar zijn de resultaten ook nog eens zeer positief.

Meten = Weten = Verbeteren = Optimaal resultaat

Een belangrijk element van online marketing is hard werken. Zonder continue aandacht geen online rendement.

Bij Pronamic bieden wij daarom verschillende hulpmiddelen. Sommige klanten helpen wij periodiek maar ook eenmalig is ook mogelijk. Soms doen wij alle werkzaamheden. Van analyse tot uitvoering maar ook alleen consultancy is mogelijk. Ga het gesprek aan bij Pronamic en kom erachter welke oplossing het prettigst werkt.

Hoe staat jouw website ervoor?

Stats

Wij willen efficiënte, doelgerichte en vooral succesvolle weboplossingen maken voor enthousiaste klanten. Heb je al een website maar ben je benieuwd of deze wel optimaal presteert? Vraag dan onze webscan aan.

Informeer naar een webscan