EasyCruit in het algemeen

EasyCruit is een applicatie die bedrijven een online oplossing biedt om het proces van werving en selectie te beheren. Het helpt recruiters aan een efficiënte werkmethode voor de communicatie met sollicitanten en het biedt een helpende hand in de sollicitatieprocedure. Daarnaast maakt EasyCruit het ook mogelijk om op snelle manier de beste kandidaten te selecteren. De toepassing is naast een hulpmiddel voor recruiters ook een applicatie die ingezet kan worden voor de sollicitant zelf.

Wat kun je met de EasyCruit plugin?

Aan de hand van de EasyCruit WordPress plugin is het mogelijk om vacatures vanuit EasyCruit automatisch binnen je WordPress website te publiceren. De vacatures worden ingeladen aan de hand van een XML-feed.

Na het installeren van de plugin dien je de koppeling met EasyCruit verder te configureren. Via de instellingen geef je de URL’s op van de XML-feeds die door EasyCruit zijn gefaciliteerd. Stel in op welk tijdstip de plugin nieuwe data met de website synchroniseert. Selecteer het gewenste berichttype en de mogelijke categorieën of taxonomieën. Tot slot is het mogelijk om via de optie ‘Synchroniseer’ de vacatures handmatig te synchroniseren. Op deze pagina is tevens een overzicht zichtbaar van de reeds gesynchroniseerde vacatures.

EasyCruit synchronisatie met WordPress
Een overzicht van de EasyCruit vacatures die zijn ingeladen met daarbij een link naar het bijbehorende bericht.

XML-feeds

De twee XML-feeds zien er als volgt uit:

  • https://[naam].easycruit.com/export/xml/vacancy/list.xml
  • https://[naam].easycruit.com/export/xml/vacancy/%s.xml

In bovenstaande staat [naam] gelijk aan de domeinnaam en is ‘%s’ afhankelijk van de betreffende vacature die geplaatst is.

Aan de slag

Ga direct aan de slag met de EasyCruit WordPress plugin.

 De plugin kost eenmalig € 299,- en is via pronamic.eu te bestellen.

Plugin aanschaffen