Menu

Pronamic Google Maps

Beoordeling: 9.2 - ‎35 reviews

De Google Maps integratie voor WordPress.

Wat doet de Pronamic Google Maps plugin?

Met de Pronamic Google Maps plugin kun je op een hele gemakkelijke manier een locatie toevoegen aan een pagina, bericht of berichttype. De plugin voegt een extra metabox met een Google Map toe aan je editor. Hiermee kan je eenvoudig aan de hand van ‘drag and drop’ of door het invoeren van de coördinaten een locatie toevoegen aan de metadata van je bericht.

Pronamic Google Maps
Het toevoegen van Google Maps aan een pagina.

Wat maakt de Pronamic Google Maps plugin zo goed?

De Pronamic Google Maps plugin is niet de enige plugin die het mogelijk maakt om een Google Map op je website te laten tonen. Op onderstaande punten onderscheidt onze plugin zich van soortgelijke plugins:

  • De Pronamic Google Maps plugin maakt gebruik van de derde versie van de Google Maps API. Dit in tegenstelling tot andere plugins die nog gebruik maken van de tweede versie.
  • De plugin kan, door het gebruik van stortcodes, op een hele snelle manier toegevoegd worden aan bijvoorbeeld de content van een bericht. In slechts twee stappen voeg je Google Maps toe aan je pagina. De kaart is volledig in breedte en hoogte aanpasbaar.
  • Tot slot is het met Pronamic Google Maps ook mogelijk om een mashup toe te voegen aan je bericht. Met deze mashup worden alle locaties op de Google Map getoond, die je in je editor hebt opgegeven. Dit kan getoond worden door zowel het aanroepen van een functie of door gebruik te maken van de shortcode. In beide gevallen kunnen er ook query parameters aan toegevoegd worden.

Willekeurige berichttypes

Een andere grote toegevoegde waarde van de Pronamic Google Maps plugin is de mogelijkheid om een Google Map toe te voegen aan elk willekeurig berichttype. Alleen het activeren van de metabox is al voldoende om gebruik te kunnen maken van de plugin in je berichttype. Of het nou gaat om projecten, restaurants of accommodaties. Elk berichttype is geschikt voor de Pronamic Google Maps plugin.