Menu

WordPress ontwikkeling

WordPress is een open source publicatie platform gericht op gebruikersgemak met oog op de huidige webstandaarden. Door combinatie van gebruikersgemak en kwaliteit wordt WordPress wereldwijd grootschalig ingezet voor het realiseren van internet oplossingen.

Bij Pronamic bieden wij organisaties die net wat extra willen de kans om dit uit te voeren. Dit kan zijn op het gebied van veiligheid, snelheid of bezoekersaantallen. Met een nationale klantenkring, ruime WordPress ervaring en ambiteuze opdrachtgevers zijn wij wel wat gewend. Daag jij ons uit? Neem gerust contact met ons op.

Het ontwikkelen van WordPress oplossingen kent vele variaties. Een greep uit ons portfolio:

  • Ontwikkelen WordPress websites
  • Realisatie uniek WordPress thema
  • Onderhoud en doorontwikkeling WordPress websites

WordPress specialist

Wat maakt een internetbureau een WordPress specialist? Wij laten graag de cijfers spreken. Pronamic heeft jarenlang ervaring met WordPress, heeft een breed portfolio met actuele WordPress casussen, is actief in de community en is ontwikkelaar van een aantal populaire WordPress plugins.

It’s got to be perfect. Kwaliteit is een keuze.

Onze opdrachtgevers verwachten wat extra. Zeker op het gebied van kwaliteit. Bij Pronamic leveren wij producten op volgens hoge kwaliteitsnormen die ook door de opdrachtgever zijn te controleren. Zo letten wij op snelheid, code en veiligheid. Ook controleren wij standaard een aantal componenten gerelateerd aan online marketing. Benieuwd naar onze standaarden en wat je van ons mag verwachten? Neem vrijblijvend contact op.

Klanten die kiezen voor Pronamic

Ontwikkelsprints

Profiteer nu van de expertise van Pronamic

Kwartaal sprint

Instap

6 – 10 uur per kwartaal

  • 1x per kwartaal een sprint
  • Conversiegericht

Maandelijkse sprint

Standaard

4 – 16 uur per maand

  • 1x per kwartaal een sprint
  • Conversiegericht