Geen zorgen meer over WordPress. En een aantal gratis premium WordPress plugins bij een WordPress onderhoudsabonnement.

Een onveilige WordPress website is de nachtmerrie van elke organisatie. Bij Pronamic hebben wij jarenlang ervaring en onderhouden wij honderden WordPress websites. Organisaties die opzoek zijn naar een veilige en deskundige oplossing, en hierin willen investeren, zijn bij Pronamic op het juiste adres.

Bij Pronamic is er keuze uit een drietal abonnementen afhankelijk van de situatie en wensen. Alle abonnementen kennen een zeer vriendelijk tarief. In het abonnement zitten namelijk gratis een aantal supporturen van Pronamic en je mag gebruik maken van een aantal betaalde plugins. Zo loopt je voordeel al snel op tot minimaal € 150,- of meer!

WordPress updates

WordPress updates worden eens per kwartaal op de productieomgeving uitgevoerd. Belangrijke security updates worden direct doorgevoerd.

WordPress thema updates

Naast het updaten van WordPress updaten we ook het WordPress thema. Onvolkomenheden worden direct opgelost.

WordPress plugin updates

Het updaten van de plugins gebeurt door Pronamic. We geven support op een groot aantal plugins. Vraag naar de mogelijkheden.

Geavanceerd

€ 300 per jaar

€ 25 p/m

Premium

€ 750 per jaar

€ 62,50 p/m

Enterprise

€ 1500 per jaar

€ 125 p/m

Geschikt voor Geschikt voor eenvoudige WordPress thema’s Geschikt voor geavanceerde WordPress thema’s en webshops De beste keus voor elke veeleisende WordPress gebruiker
Aantal uren support

4

10

20

Algemeen

Uptime robot    
E-commerce support  
Backups
Proactieve helpdesk

Premium plugins

Gravity Forms
Akismet
WP Rocket
Advanced Custom Fields

Veiligheid

Malware scans    
Spam protectie    
Bestel Bestel Bestel

Veelgestelde vragen

Nee. Aanpassingen aan je thema zijn niet onderdeel van het onderhoudsabonnement. Voor thema wijzigingen kan je gebruik maken van onze strippenkaarten.

Binnen onze WordPress onderhoud en support abonnementen werken we niet met een OTAP-ontwikkelstraat. Updates en ontwikkelingen worden rechtstreeks uitgevoerd op de productieomgeving. Er zijn uiteraard wel mogelijkheden om te werken met een OTAP-ontwikkelstraat. Mocht je hier interesse in hebben neem dan contact met ons op.

Eens per kwartaal worden alle updates uitgevoerd. Voorafgaand zullen wij via e-mail aankondigen op welke dag(en) wij hiermee aan de slag gaan. Kritische updates van eventuele kwetsbaarheden worden vrijwel direct zonder aankondiging uitgevoerd. Na de updates voeren we een snelle check uit. Mochten er onvolkomenheden zijn lossen wij die direct op. Wil je graag een uitgebreide test na updates? Vraag naar de mogelijkheden.

Wij raden aan om een minimum aantal gebruikers met beheerdersrechten te hebben. Wij geven onze klanten daarom altijd een aangepaste gebruikersrol met de rechten die ze nodig hebben.

Pronamic is erg gefocust op een veilige, snelle en betrouwbare WordPress omgeving. We gaan daarom voorzichtig om met het installeren van plugins. We bieden alleen ondersteuning op plugins die door ons goedgekeurd zijn. Deze lijst is dynamisch en wordt regelmatig geupdate. Vraag naar de mogelijkheden.

Het is belangrijk om je website up to date te houden. Wij zorgen hiervoor. Wij updaten jouw WordPress omgeving, monitoren je website en houden je website veilig. Eventuele problemen lossen wij snel en adequaat op. Daarnaast maak je gratis gebruik van een aantal premium plugins.

Je kunt standaard gebruik maken van de premium WordPress plugins Gravity Forms, Akismet en WP Rocket. Hiermee bespaar je maar liefst € 150,-.

Zij kozen al voor een WordPress onderhoudsabonnement