Menu

WordPress onderhoud

WordPress onderhoud is belangrijk. Laat Pronamic je WordPress website beheren en wees verzekerd van deskundig onderhoud en vriendelijke support.

WordPress onderhoud door een doorgewinterde WordPress specialist. En een aantal gratis premium WordPress plugins bij een WordPress onderhoudsabonnement.

Een onveilige WordPress website is de nachtmerrie van elke organisatie. Bij Pronamic hebben wij jarenlang ervaring en onderhouden wij honderden WordPress websites. Organisaties die opzoek zijn naar een veilige en deskundige oplossing, en hierin willen investeren, zijn bij Pronamic op het juiste adres.

Bij Pronamic is er keuze uit een drietal abonnementen afhankelijk van de situatie en wensen. Alle abonnementen kennen een zeer vriendelijk tarief. In het abonnement zitten een aantal supporturen van Pronamic en je mag gebruik maken van een aantal betaalde plugins. Zo loopt je voordeel al snel op tot € 300,- per jaar.

WordPress updates

WordPress updates worden eens per kwartaal op de productieomgeving uitgevoerd. Belangrijke security updates worden wanneer nodig eerder uitgevoerd.

WordPress thema updates

Mocht er een update van het WordPress thema beschikbaar zijn, wordt die ook door ons geupdate.

WordPress plugin updates

Het updaten van de plugins gebeurt door Pronamic. We geven support op een groot aantal plugins. Vraag naar de mogelijkheden.

SLA

S

€ 320 per jaar

€ 26,67 p/m

M

€ 795 per jaar

€ 66,25 p/m

L

€ 1600 per jaar

€ 133,33 p/m

Geschikt voor Geschikt voor eenvoudige WordPress thema’s Geschikt voor geavanceerde WordPress thema’s en webshops De beste keus voor elke veeleisende WordPress gebruiker
Aantal uren support

4

10

20

Reactietijd Best effort Best effort Prioriteit
Bereikbaarheid Ma. t/m vr.
09:0016:00 uur

Algemeen

Monitoring    
E-commerce support  
Backups

Premium plugins

Gravity Forms
Akismet
WP Rocket
Advanced Custom Fields

Veiligheid

Malware dekking
Spam protectie    
Bestel Bestel Bestel

Bekijk ook onze strippenkaarten.

FAQ

Veelgestelde vragen

Back-ups zijn alleen mogelijk in combinatie met hosting door Pronamic. Als wij de hosting van jouw website verzorgen maken we dagelijks een back-up van jouw WordPress website. Deze backups worden 30 dagen opgeslagen waardoor je altijd tot maximaal 30 dagen terug kunt. Als je zelf de hosting van de website verzorgt ben je ook zelf verantwoordelijk voor back-ups.

Wij kunnen niet garanderen dat jouw website met een onderhoudsabonnement niet geïnfecteerd of gehackt wordt. Dit heeft o.a. te maken met de verschillende technieken en disciplines die binnen een WordPress website samenkomen. De ontwikkelingen gaan razendsnel waardoor er bij elke update nieuwe beveiligingsproblemen kunnen ontstaan. Zo kan elke software-update ook weer nieuwe beveiligingsproblemen bevatten. Verder bepalen onze klanten zelf ook hoe goed hun WordPress website is beveiligd. Een belangrijk onderdeel daarvan is bijvoorbeeld het gebruik van sterke wachtwoorden.

Niemand kan garanderen dat je website nooit te maken krijgt met een hack/infectie, daarom is het belangrijk om een plan te hebben zodra je hier mee te maken krijgt. Je kunt je namelijk wel goed voorbereiden op een hack/infectie zodat de schade tot een minimum kan worden beperkt. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Nee. Aanpassingen aan je thema zijn niet onderdeel van het onderhoudsabonnement. Voor thema wijzigingen kan je gebruik maken van onze strippenkaarten.

Binnen onze WordPress onderhoud en support abonnementen werken we niet met een OTAP-ontwikkelstraat. Updates en ontwikkelingen worden rechtstreeks uitgevoerd op de productieomgeving. Er zijn uiteraard wel mogelijkheden om te werken met een OTAP-ontwikkelstraat. Mocht je hier interesse in hebben neem dan contact met ons op.

Eens per kwartaal worden alle updates uitgevoerd. Voorafgaand zullen wij via e-mail aankondigen op welke dag(en) wij hiermee aan de slag gaan. Kritische updates van eventuele kwetsbaarheden worden vrijwel direct zonder aankondiging uitgevoerd. Na de updates voeren we een snelle check uit. Mochten er onvolkomenheden zijn lossen wij die direct op. Wil je graag een uitgebreide test na updates? Vraag naar de mogelijkheden.

Updates van WordPress, thema’s en plugins kunnen automatisch geïnstalleerd worden. In deze updates zijn vaak bekende beveiligings-, performance- en compatibiliteitsproblemen opgelost.

Los hiervan zullen wij elk kwartaal controleren of er beschikbare updates zijn. Als je dus als klant bericht krijgt dat er een update automatisch is geïnstalleerd betekent dat niet dat wij niks doen. Wij blijven controleren of er updates zijn, maken elk kwartaal een backup en staan klaar voor het oplossen van problemen.

Wij raden aan om een minimum aantal gebruikers met beheerdersrechten te hebben. Wij geven onze klanten daarom altijd een aangepaste gebruikersrol met de rechten die ze nodig hebben.

Pronamic is erg gefocust op een veilige, snelle en betrouwbare WordPress omgeving. We gaan daarom voorzichtig om met het installeren van plugins. We bieden alleen ondersteuning op plugins die door ons goedgekeurd zijn. Deze lijst is dynamisch en wordt regelmatig geupdate. Vraag naar de mogelijkheden.

Het is belangrijk om je website up to date te houden. Wij zorgen hiervoor. Wij updaten jouw WordPress omgeving, monitoren je website en houden je website veilig. Eventuele problemen lossen wij snel en adequaat op. Daarnaast maak je gratis gebruik van een aantal premium plugins.

Je kunt standaard gebruik maken van de premium WordPress plugins Gravity Forms, Akismet en WP Rocket. Hiermee bespaar je maar liefst € 150,-.

Zij kozen al voor een WordPress onderhoudsabonnement