Menu

Over ons

WordPress specialist met liefde voor het vak

Denken in oplossingen

Gestart in 2005 werken wij vanuit Drachten met een ervaren team voor een landelijke klantenkring. Dit levert ons ruime kennis en ervaring op. Kennis en ervaring die wij graag delen. Van online marketing tot usability en ontwikkeling.

Wij denken in oplossingen. Schone code en gebruiksvriendelijke WordPress oplossingen. Maak kennis met onze WordPress specialisten met liefde voor het vak!

Persoonlijk betrokken

Persoonlijk betrokken

Korte lijntjes, vaste contactpersonen en deskundige support. Met daarbovenop een stevig sausje Friese nuchterheid.

Cases

Aansprekende cases

Jarenlange ervaring resulteert in aansprekende cases op het gebied van veiligheid, aantal bezoekers en functionaliteit.

Kwaliteit

Tastbare kwaliteit

Wij maken kwaliteit meetbaar. Van realisatie tot de afhandeling van support. Vraag naar onze normen en standaarden.

Werken bij Pronamic

Alleen ben je goed, samen zijn wij beter. Pronamic bestaat uit een team van professionals die elkaar verbeteren, aanvullen en inspireren.

Voor wie we werken

Voor onze klanten is de website belangrijk. En ze willen net wat extra dan de rest op het gebied van veiligheid of functionaliteit. Pronamic kan dit leveren met daarbij de gewenste kwaliteit en support. Van Diergaarde Blijdorp tot Body & Fit.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

De mannen van Pronamic nemen de tijd voor je

Wat ik vooral erg prettig vind, is dat de mannen van Pronamic de tijd voor je nemen. Ze leggen me desnoods iets voor de derde keer uit en reageren altijd vlot. Ze nemen me als klant echt serieus.

Snel, laagdrempelig en ervaren op het gebied van WooCommerce!

Ten aanzien van de dienstverlening van Pronamic ben ik zeker te spreken: snel, laagdrempelig en ervaren op het gebied van WooCommerce!

Aanrader deze club!

Na de bouw van onze nieuwe website heb ik bij Pronamic een dag privé training gevolgd. Alle aspecten van klantvriendelijkheid, afstemming van inhoud, flexibiliteit in de uitvoering, prijs-kwaliteitsverhoudig tot afhandeling en nazorg zijn prima voor elkaar. Aanrader deze club!

Uitstekende ervaringen

“Mijn ervaringen met Pronamic zijn uitstekend! Met veel enthousiasme en kennis wordt er meegedacht om de websites van De Eerste Kamer en DEK-design optimaal en probleemloos te laten functioneren.

Leuke club met een flexibele opstelling

Pronamic: een leuke club met een flexibele opstelling. Ze begrijpen snel wat je nodig hebt, communiceren duidelijk en transparant en weten waar ze over praten. We zijn blij met het eindresultaat!

Compleet concept tegen een betaalbare prijs

Pronamic is een nuchtere club die met hun MMG concept een compleet concept tegen een betaalbare prijs levert.

Mooie symbiose in de groei van beide bedrijven

“De samenwerking tussen Pronamic en Eisma Media Groep sinds 2010 is een mooie symbiose in de groei van beide bedrijven; elk op hun specialistische terrein; Pronamic op het terrein van internet en WordPress en Eisma als het mediabedrijf voor professionals in Nederland.”

Inzicht in online resultaten

“Pronamic heeft Revalidatie Friesland snel en voortreffelijk voorzien van een professionele en responsive website! Met het CMS en de achterliggende systematiek kunnen we nu veel meer inzicht in onze online resultaten krijgen, wat houvast biedt voor marketing- & communicatiebeleid.

Een perfect totaal pakket

“Pronamic was voor VaarschoolQ+ een evidente keuze. Hun werkwijze, snelheid van dienstverlening, flexibiliteit an grafische creativiteit vormen een totaal pakket waar wij ons perfect in hebben kunnen vinden.

Snelle en persoonlijke service

Na maanden van problemen met andere plugins, hadden we met de Pronamic iDEAL plugin een direct werkende WordPress webwinkel. En het allerbelangrijkste: de service van Pronamic is snel, persoonlijk en uitgebreid.