Persoonlijk betrokken

Persoonlijk betrokken

Korte lijntjes, vaste contactpersonen en deskundige support. Met daarbovenop een stevig sausje Friese nuchterheid.

Cases

Aansprekende cases

Jarenlange ervaring resulteert in aansprekende cases op het gebied van veiligheid, aantal bezoekers en functionaliteit.

Kwaliteit

Tastbare kwaliteit

Wij maken kwaliteit meetbaar. Van realisatie tot de afhandeling van support. Vraag naar onze normen en standaarden.

Denken in oplossingen

Gestart in 2005 werken wij vanuit Drachten met een ervaren team voor een landelijke klantenkring. Dit levert ons ruime kennis en ervaring op. Kennis en ervaring die wij graag delen. Van online marketing tot usability en ontwikkeling.

Wij denken in oplossingen. Schone code en gebruiksvriendelijke WordPress oplossingen. Maak kennis met onze WordPress specialisten met liefde voor het vak!

Het team

Alleen ben je goed, samen zijn wij beter. Pronamic bestaat uit een team van professionals die elkaar verbeteren, aanvullen en inspireren.

Voor wie we werken

Voor onze klanten is de website belangrijk. En ze willen net wat extra dan de rest op het gebied van veiligheid of functionaliteit. Pronamic kan dit leveren met daarbij de gewenste kwaliteit en support. Van Diergaarde Blijdorp tot Body & Fit.

Simone - Ontzorgd Verhuizen

Wat ik vooral erg prettig vind, is dat de mannen van Pronamic de tijd voor je nemen. Ze leggen me desnoods iets voor de derde keer uit en reageren altijd vlot. Ze nemen me als klant echt serieus.

Simone van der Veen – Ontzorgd Verhuizen
Steven Hunink

Ten aanzien van de dienstverlening van Pronamic ben ik zeker te spreken: snel, laagdrempelig en ervaren op het gebied van WooCommerce!

Steven Hunink – DS COVERS
Frederike

Na de bouw van onze nieuwe website heb ik bij Pronamic een dag privé training gevolgd. Alle aspecten van klantvriendelijkheid, afstemming van inhoud, flexibiliteit in de uitvoering, prijs-kwaliteitsverhoudig tot afhandeling en nazorg zijn prima voor elkaar. Aanrader deze club!

Frederike Bos – Adviseur Steunpunt Volwasseneducatie