Menu

WordPress

WordPress specialist sinds 2010!

WordPress website ontwikkeling

Kwalitatief hoogwaardig, constant innovatief. Dat zijn de websites die wij ontwikkelen. Niet omdat het moet of kan, maar omdat wij een product willen ontwikkelen dat rendeert! Pronamic beschikt over een team van ervaren WordPress developers die voor de beste oplossing gaan! Wij leggen de voordelen van WordPress graag uit. Pronamic is niet voor niets de WordPress specialist.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Twijfel niet, maar neem vrijblijvend contact met ons op.

Ruime ervaring

Pronamic heeft ruime ervaring met WordPress en beschikt over een team gepassioneerde WordPress developers. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress thema’s. Daarnaast zijn we gedreven in de ontwikkeling van WordPress plugins.

Kwalitatief hoogwaardig en constant innovatief

Pronamic ontwikkelt kwaliteitsproducten. De websites die wij ontwikkelen voldoen daarom ook aan de W3C standaarden en de WordPress Coding Standards.

Werken volgens deze onafhankelijke kwaliteitseisen biedt een aantal voordelen. Websites zijn stabieler, veiliger, sneller en het biedt meer kansen voor zoekmachine optimalisatie. En dat levert meer rendement op.

Innovatief zijn is een keuze. Een keuze die Pronamic bewust heeft gemaakt. Wij willen namelijk niet alleen op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen maar deze ook desgewenst actief kunnen toepassen. Niet zozeer omdat innovatief bezig zijn beter is maar vooral omdat het meer rendement oplevert.

Waarom wij voor WordPress kiezen?

WordPress is erg geschikt voor het onderhouden en beheren van een website. WordPress is een bestaand en beproeft CMS systeem en wordt tegenwoordig door miljoenen mensen gebruikt.

De software van WordPress wordt continu verder ontwikkeld en uitgebreid door een grote groep WordPress ontwikkelaars. Genoeg redenen voor Pronamic om WordPress als de standaard te gebruiken.