Menu

WordPress training & consultancy

Alleen met de juiste kennis kun je het maximale uit WordPress halen. Pronamic werkt voor toonaangevende organisaties door geheel Nederland. Wij delen met liefde onze kennis en ervaring. Samen met jou zorgen wij dat je het maximale uit WordPress haalt.

Over WordPress zijn veel wensen en meningen. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Als organisatie wil je wel verder en moet er een gedegen advies komen voor de lange termijn. Dan is Pronamic een betrouwbare WordPress partner. Jarenlang ervaring met toonaangevende WordPress cases. Wij geven een eerlijk advies die voortborduurt op de gedachte van WordPress; transparant en onafhankelijk. Daar kun je als organisatie verder mee!

Onze consultancy diensten

 • WordPress expert review
 • WordPress brainstorm
 • WordPress functioneel ontwerp
 • WordPress consultancy

Wat ons advies anders maakt

 • Aantoonbare ervaring in uitdagende cases
 • Ontwikkelaar van populaire WordPress plugins
 • Heldere terugkoppeling met leesbare en praktische rapportage
 • Eerlijk en onafhankelijk advies

WordPress expert review

Is mijn WordPress website veilig? Hoe komt mijn WordPress website zo traag? Jij bent niet de enige die met deze vragen zit. Wij geven met plezier antwoord op deze vraag en andere WordPress vragen. Vergezeld van een praktisch advies hoe het desgewenst beter kan. Zo ontstaat er een helder beginpunt zodat je als organisatie verder (online) kunt groeien.

WordPress consultancy

Online marketing bureaus, reclamebureaus en collega internetbureas, iedereen heeft weleens een vraag. Pronamic helpt dan graag. Om je goed te kunnen helpen hebben wij verschillende oplossingen. Soms komen wij een dag langs om mee te denken tijdens een brainstorm maar ook is het mogelijk om op basis van een urencalculatie aan de slag te gaan. Het is maar net wat het beste bij jou en de organisatie past. Neem vrijblijvend contact op en vraag hoe wij je het beste kunnen helpen. Wij geven graag advies.

WordPress training

Eruit halen wat erin zit. Met een WordPress training van Pronamic leer je de fijne kneepjes van WordPress. Deze training geven wij alleen na afloop van een website die ontwikkeld is door Pronamic.

Elke organisatie is weer anders en elke training daarmee ook. Afhankelijk van de organisatie en haar wensen bepalen wij de inhoud van de training. Zo kunnen wij de werking van WordPress uitleggen maar is het ook mogelijk om verder in te gaan op online marketing in combinatie met WordPress. Ook de trainingsvorm is bespreekbaar. Wij hebben ervaring met:

 • Individuele WordPress trainingen
 • Groepstrainingen
 • Train-de trainer

Bij Pronamic beschikken wij over een goed geoutilleerde ruimte maar uiteraard kunnen wij ook langskomen op locatie voor een WordPress training. Informeer naar de mogelijkheden.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

De mannen van Pronamic nemen de tijd voor je

Wat ik vooral erg prettig vind, is dat de mannen van Pronamic de tijd voor je nemen. Ze leggen me desnoods iets voor de derde keer uit en reageren altijd vlot. Ze nemen me als klant echt serieus.

Snel, laagdrempelig en ervaren op het gebied van WooCommerce!

Ten aanzien van de dienstverlening van Pronamic ben ik zeker te spreken: snel, laagdrempelig en ervaren op het gebied van WooCommerce!

Aanrader deze club!

Na de bouw van onze nieuwe website heb ik bij Pronamic een dag privé training gevolgd. Alle aspecten van klantvriendelijkheid, afstemming van inhoud, flexibiliteit in de uitvoering, prijs-kwaliteitsverhoudig tot afhandeling en nazorg zijn prima voor elkaar. Aanrader deze club!

Uitstekende ervaringen

“Mijn ervaringen met Pronamic zijn uitstekend! Met veel enthousiasme en kennis wordt er meegedacht om de websites van De Eerste Kamer en DEK-design optimaal en probleemloos te laten functioneren.

Leuke club met een flexibele opstelling

Pronamic: een leuke club met een flexibele opstelling. Ze begrijpen snel wat je nodig hebt, communiceren duidelijk en transparant en weten waar ze over praten. We zijn blij met het eindresultaat!

Compleet concept tegen een betaalbare prijs

Pronamic is een nuchtere club die met hun MMG concept een compleet concept tegen een betaalbare prijs levert.

Mooie symbiose in de groei van beide bedrijven

“De samenwerking tussen Pronamic en Eisma Media Groep sinds 2010 is een mooie symbiose in de groei van beide bedrijven; elk op hun specialistische terrein; Pronamic op het terrein van internet en WordPress en Eisma als het mediabedrijf voor professionals in Nederland.”

Inzicht in online resultaten

“Pronamic heeft Revalidatie Friesland snel en voortreffelijk voorzien van een professionele en responsive website! Met het CMS en de achterliggende systematiek kunnen we nu veel meer inzicht in onze online resultaten krijgen, wat houvast biedt voor marketing- & communicatiebeleid.

Een perfect totaal pakket

“Pronamic was voor VaarschoolQ+ een evidente keuze. Hun werkwijze, snelheid van dienstverlening, flexibiliteit an grafische creativiteit vormen een totaal pakket waar wij ons perfect in hebben kunnen vinden.

Snelle en persoonlijke service

Na maanden van problemen met andere plugins, hadden we met de Pronamic iDEAL plugin een direct werkende WordPress webwinkel. En het allerbelangrijkste: de service van Pronamic is snel, persoonlijk en uitgebreid.