Over WordPress zijn veel wensen en meningen. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Als organisatie wil je wel verder en moet er een gedegen advies komen voor de lange termijn. Dan is Pronamic een betrouwbare WordPress partner. Jarenlang ervaring met toonaangevende WordPress cases. Wij geven een eerlijk advies die voortborduurt op de gedachte van WordPress; transparant en onafhankelijk. Daar kun je als organisatie verder mee!

Onze consultancy diensten

 • WordPress expert review
 • WordPress brainstorm
 • WordPress functioneel ontwerp
 • WordPress consultancy

Wat ons advies anders maakt

 • Aantoonbare ervaring in uitdagende cases
 • Ontwikkelaar van populaire WordPress plugins
 • Heldere terugkoppeling met leesbare en praktische rapportage
 • Eerlijk en onafhankelijk advies

WordPress expert review

Is mijn WordPress website veilig? Hoe komt mijn WordPress website zo traag? Jij bent niet de enige die met deze vragen zit. Wij geven met plezier antwoord op deze vraag en andere WordPress vragen. Vergezeld van een praktisch advies hoe het desgewenst beter kan. Zo ontstaat er een helder beginpunt zodat je als organisatie verder (online) kunt groeien.

WordPress consultancy

Online marketing bureaus, reclamebureaus en collega internetbureas, iedereen heeft weleens een vraag. Pronamic helpt dan graag. Om je goed te kunnen helpen hebben wij verschillende oplossingen. Soms komen wij een dag langs om mee te denken tijdens een brainstorm maar ook is het mogelijk om op basis van een urencalculatie aan de slag te gaan. Het is maar net wat het beste bij jou en de organisatie past. Neem vrijblijvend contact op en vraag hoe wij je het beste kunnen helpen. Wij geven graag advies.

WordPress training

Eruit halen wat erin zit. Met een WordPress training van Pronamic leer je de fijne kneepjes van WordPress. Deze training geven wij alleen na afloop van een website die ontwikkeld is door Pronamic.

Elke organisatie is weer anders en elke training daarmee ook. Afhankelijk van de organisatie en haar wensen bepalen wij de inhoud van de training. Zo kunnen wij de werking van WordPress uitleggen maar is het ook mogelijk om verder in te gaan op online marketing in combinatie met WordPress. Ook de trainingsvorm is bespreekbaar. Wij hebben ervaring met:

 • Individuele WordPress trainingen
 • Groepstrainingen
 • Train-de trainer

Bij Pronamic beschikken wij over een goed geoutilleerde ruimte maar uiteraard kunnen wij ook langskomen op locatie voor een WordPress training. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat er gezegd wordt over onze trainingen

Simone - Ontzorgd Verhuizen

Wat ik vooral erg prettig vind, is dat de mannen van Pronamic de tijd voor je nemen. Ze leggen me desnoods iets voor de derde keer uit en reageren altijd vlot. Ze nemen me als klant echt serieus.

Simone van der Veen – Ontzorgd Verhuizen
Steven Hunink

Ten aanzien van de dienstverlening van Pronamic ben ik zeker te spreken: snel, laagdrempelig en ervaren op het gebied van WooCommerce!

Steven Hunink – DS COVERS
Frederike

Na de bouw van onze nieuwe website heb ik bij Pronamic een dag privé training gevolgd. Alle aspecten van klantvriendelijkheid, afstemming van inhoud, flexibiliteit in de uitvoering, prijs-kwaliteitsverhoudig tot afhandeling en nazorg zijn prima voor elkaar. Aanrader deze club!

Frederike Bos – Adviseur Steunpunt Volwasseneducatie