WooCommerce

Een webwinkel met WordPress ontwikkelen wij met behulp van WooCommerce. Met behulp van deze oplossing ontstaat er een stabiele en veilige WordPress webshop. Samen met ons deskundig team kun je aan de slag om de WooCommerce e-commerce oplossing verder te verbeteren. SEO, e-mailmarketing, conversie-optimalisatie, wij helpen graag!

Webshop ontwerp

De conversieratio van een website wordt bepaald door kleine zaken. De kleur of positie van een button kan al een groot verschil maken. Je wilt daarom niet afhankelijk zijn van standaard templates. Wij bieden klanten deze vrijheid en een gedegen advies. Een eigen ontwerp zodat je optimaal kunt presteren. Geen blokkades maar maximale vrijheid.

Webshop ontwikkeling

Na een goed ontwerp volgt de realisatie. De realisatie van een website leidt tot een veilige en stabiele WooCommerce omgeving. Een omgeving die voldoet aan onze kwaliteitsstandaarden en die daardoor modulair en snel functioneert. Daarbij zijn wij met ons ervaren team in het voordeel en laten wij jou optimaal profiteren van onze kennis. Een WordPress webshop met veel producten of een WordPress webwinkel beschikbaar in meerdere talen? Grote kans dat wij al eerder ervaring hebben gehad met een soortgelijke situatie. Profiteer van deze kennis en van ons persoonlijk contact.

WordPress webwinkel en online marketing

Een succesvolle WooCommerce webwinkel is meer dan alleen een goed ontwerp en techniek. Ga met de specialisten van Pronamic om tafel en kijk hoe we het rendement kunnen verhogen. Onze kennis van techniek èn online marketing zorgt voor praktische en helder adviezen.

Zoekmachine optimalisatie

Een perfect ingerichte e-commerce oplossing hebben, maar weinig bezoekers en verkopen hebben. Door middel van zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw webshop met de juiste zoekwoorden goed wordt gevonden in Google en andere zoekmachines.

Conversie optimalisatie

Een webshop moet geld opleveren. Bij het toepassen van conversie optimalisatie wordt in kaart gebracht welke mogelijkheden er zijn die conversies opleveren. Vervolgens op basis van metingen en tests wordt bepaalt hoe deze kunnen worden verbetert voor een hoger conversiepercentage en dus meer verkopen via de webshop.

Google Ads

Adverteren in Google is één naast zoekmachine optimalisatie interessant om bovenaan de zoekresultaten weergegeven te worden. Adverteer enkel op zoekwoorden die relevant zijn voor jouw producten. Zorg ervoor dat de inhoud van het zoekwoord, de advertentie en de inhoud van de landingspagina goed op elkaar aansluiten voor een zo goed mogelijk resultaat.

E-mailmarketing

Bijna niemand koopt dagelijks online. Bijna iedereen kijkt wel dagelijks in z’n mailbox. Met een goede e-mail marketingstrategie kan je (potentiële) klanten betrokken houden bij jouw website. Personaliseer en segmenteer op interesses. Gebruik bijvoorbeeld automation om de klant automatisch te informeren hoe het product bevalt en om een review te geven.

Online betalen

Online betalen moet veilig en gebruiksvriendelijk. Pronamic biedt niet alleen diverse betaalmogelijkheden aan zoals iDEAL, PayPal, automatische incasso en creditcard maar ook verschillende integraties. Van WooCommerce tot Gravity Forms.

Bekijk de mogelijkheden

iDEAL

Bancontact

PayPal

Afterpay

Mastercard creditcard

VISA creditcard

Koppel online betalingen aan een WordPress webshop

De ruime keuze uit plugins en payment providers maakt de Pronamic Pay plugin uniek. En daarmee één van de populairste WordPress oplossingen voor o.a. iDEAL-betalingen. Op dit moment ondersteunt de Pronamic Pay plugin een twintigtal payment providers en een dertig WordPress plugins. Van WooCommerce tot Gravity Forms en van Easy Digital Downloads tot MemberPress.