Menu
Twinfield voor WooCommerce

Twinfield voor WooCommerce

Beoordeling: 9.0 - ‎16 reviews

Bespaar tijd en geld. Koppel het populaire online boekhoudsysteem Twinfield aan het populaire WooCommerce.

Een licentie geeft het recht op 1 jaar updates en ondersteuning. Prijzen zijn exclusief btw.

Het beste van twee systemen. Pronamic heeft met de koppeling Woocommerce voor Twinfield een oplossing bedacht die tijd en geld bespaart.

Conceptfacturen

Maak automatisch conceptfacturen aan.

Betrouwbaar en veilig

Kies voor een betrouwbare en veilige oplossing.

Deskundig support

Ons support team beantwoord alle vragen snel en adequaat.

Wat doet de plugin?

De plugin plaatst gegevens van WooCommerce in Twinfield. Dit is eenrichtingsverkeer. Orders in WooCommerce worden als conceptfactuur toegevoegd in Twinfield.

Bekijk 3 screenshots
https://www.pronamic.nl/wp-content/uploads/2019/09/twinfield-screenshot-1.png

Pronamic heeft bewust gekozen om een plugin te ontwikkelen die misschien niet heel uitgebreid is maar wel stabiel en veilig. Zo wordt er onder andere rekening gehouden met de verschillende BTW tarieven en kortingen op artikelen.

Wat doet de plugin niet?

Een stabiele en veilige oplossing is het belangrijkste. Stap voor stap breiden we de plugin uit. Dat betekent concreet dat de oplossing die wij bieden geen één-druk-op-de-knop-oplossing is. Handwerk blijft noodzakelijk en daar zijn wij ook eerlijk in. Debiteurenbeheer en voorraadbeheer maakt bijvoorbeeld geen deel uit van de huidige functionaliteit van deze plugin. Vragen over de werking van de plugin? Neem gerust contact met ons op voor een eerlijk advies.

FAQ

Veelgestelde vragen

Nee, het is op dit moment niet mogelijk om de klanten binnen WooCommerce te synchroniseren met Twinfield. De plugin geeft alleen de mogelijkheid om automatisch facturen aan te maken.

Klaar om te starten?

Bestel plugin

Hulp nodig? Bekijk onze handleidingen.