Wat doet de plugin?

De plugin plaatst gegevens van WooCommerce in Twinfield. Dit is eenrichtingsverkeer. Orders in WooCommerce worden als conceptfactuur toegevoegd in Twinfield. Meer doet de plugin niet maar zeker ook niet minder. Pronamic heeft bewust gekozen om een plugin te ontwikkelen die misschien niet heel uitgebreid is maar wel stabiel en veilig. Zo wordt er onder andere rekening gehouden met de verschillende BTW tarieven en kortingen op artikelen.

Wat doet de plugin niet?

Een stabiele en veilige oplossing is het belangrijkste. Stap voor stap breiden we de plugin uit. Dat betekent concreet dat de oplossing die wij bieden geen één-druk-op-de-knop-oplossing is. Handwerk blijft noodzakelijk en daar zijn wij ook eerlijk in. Debiteurenbeheer en voorraadbeheer maakt bijvoorbeeld geen deel uit van de huidige functionaliteit van deze plugin. Vragen over de werking van de plugin? Neem gerust contact met ons op voor een eerlijk advies.

Kosten

De investering van de Twinfield voor WooCommerce plugin bedraagt € 349,00 per jaar.

Welke plugins heb je nodig?

Voor de integratie van Twinfield in WooCommerce heb je twee plugins nodig.

Twinfield

Gratis

De Twinfield plugin maakt een koppeling met Twinfield mogelijk. Om een koppeling met een specifieke WordPress plugin te maken heb je altijd een extra plugin nodig.

Twinfield WooCommerce

€ 349 per jaar

Twinfield voor WooCommerce maakt het mogelijk om de bestellingen vanuit je WooCommerce webwinkel door te sturen naar Twinfield.

Nee, het is op dit moment niet mogelijk om de klanten binnen WooCommerce te synchroniseren met Twinfield. De plugin geeft alleen de mogelijkheid om automatisch facturen aan te maken.