Menu

Pronamic Pay – Fundraising Add-on

Fundraising Add-on voor Pronamic Pay

Met de Fundraising Add-on voor Pronamic Pay kun je donatie- en crowdfundingcampagnes toevoegen aan je WordPress-website. De add-on wordt geleverd met nieuwe Gutenberg-blokken, waardoor het mogelijk is om inzicht te geven in de resultaten van een campagne. Bij elke betaling voor een campagne worden de resultaten automatisch bijgewerkt.

De Adyen Add-on is alleen beschikbaar met een Pro of Developers licentie

Crowdfunding en donaties met WordPress

Wanneer je een crowdfunding-campagne wilt organiseren met WordPress kun je nu gebruik maken van de Pronamic Pay plugin in combinatie met de Fundraising Add-on. Pronamic Pay zorgt voor de mogelijkheid om betalingen te kunnen verrichten aan de hand van een formulier, die je kunt inrichten met bijvoorbeeld Gravity Forms of Ninja Forms. Met de Fundraising Add-on kun je vervolgens, bij het formulier, informatie tonen over de campagne. Denk hierbij aan het aantal donaties, het streefbedrag en hoeveel procent er al is opgehaald.

Ondersteunde plugins

Onderstaande plugins kun je gebruiken in combinatie met de Fundraising Add-on:

  • Gravity Forms
  • Formidable Forms
  • Ninja Forms
  • Contact Form 7
  • Give
  • Charitable
  • Pronamic Pay Betaalformulieren

Ga aan de slag

Koop nu een Pronamic Pay Pro licentie en ga aan de slag met de Fundraising Add-on

Gutenberg blokken

De belangrijkste functionaliteit van de Fundraising Add-on zijn de Gutenberg blokken, die geïntegreerd zijn in de add-on. Er zijn drie verschillende blokken:

  • Cirkelvormige voortgangsbalk
  • Horizontale voortgangsbalk
  • Tekstueel overzicht

Cirkelvormige voortgangsbalk

De cirkelvormgige voortgangsbalk is het meest complete blok van de drie. Het toont het doel van de campagne, het reeds ingezamelde bedrag en het aantal donaties voor de campagne.

Naast deze informatie wordt ook de voortgang van de campagne weergegeven in een cirkelvormige voortgangsbalk.

Horizontale voortgangsbalk

Dit blok toont een horizontale voortgangsbalk van de campagne, met onder de balk het ingezamelde bedrag aan de linkerkant en het doel aan de rechterkant.

Tekstueel overzicht

Het derde blok is ook het meest eenvoudige blok. Het toont alleen het bedrag dat is opgehaald en hoeveel donaties er zijn gedaan.

Demo

Om de Fundraising Add-on te testen kun je de demo-omgeving bekijken. Start zelf een testbetaling op, om te zien hoe de informatie zich aanpast na jou fictieve donatie. In deze demo is gekozen voor een combinatie met Formidable Forms.

Documentatie

Om het gebruik van de add-on zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we een handleiding geschreven. Download de add-on, neem de handleiding door en start vandaag nog een geldcampagne met onze Fundraising add-on!