Menu

Pronamic Pay – Contact Form 7 Add-on

Contact Form 7 Add-on voor Pronamic Pay

Met de Contact Form 7 Add-On voor Pronamic Pay maak je het mogelijk om betalingen te verrichten via de meest gebruikte formulieren plugin van WordPress. Verbind Pronamic Pay met je favoriete betaalprovider, en start vandaag nog met het ontvangen van betalingen via Contact Form 7.

De Contact Form 7 Add-on is alleen beschikbaar met een geldige BasicPro of Developer licentie.

Met meer dan 40 verschillende tags, die met de add-on worden geintroduceerd, kun je een volledig op maat gemaakte betaalformulier aanmaken binnen Contact Form 7. Zo is het onder meer mogelijk om een betaalmethode- en bankenlijstveld toe te voegen aan je formulier. Voor een overzicht van alle beschikbare tags kun je de handleiding ‘Pronamic Pay koppelen aan Contact Form 7‘ raadplegen.

Ondersteunde betaalproviders en -methoden

De Contact Form 7 Add-On kan worden gebruikt met de onderstaande betalingsmethoden. Naast deze betaalmethoden kun je de add-on ook gebruiken in combinatie met de Fundraising Add-on voor Pronamic Pay.

Contact Form 7 Add-on configureren

Om je te helpen bij het configureren van de Contact Form 7 Add-on hebben wij een handleiding geschreven. Kom je er toch nog niet helemaal uit? Wij helpen je graag een handje, hiervoor kun je dit formulier invullen.

Ga aan de slag

Koop nu een Pronamic Pay Pro licentie en ga aan de slag met de Fundraising Add-on