De meest volledige iDEAL oplossing voor WordPress

Online betalen moet goed werken. Daarom kiezen mensen voor de oplossing van Pronamic. Wij hebben jarenlange ervaring en verlenen deskundige support. Daarnaast biedt deze plugin een ongekende flexibiliteit. Wij bieden niet alleen ondersteuning op ruim 25 paymentproviders maar ook op vele WordPress extensies. Optimale vrijheid en flexibiliteit.

 • Meerdere iDEAL configuraties eenvoudig beheren
 • Eenvoudig de verplichte iDEAL tests uitvoeren
 • Snelle updates na een update van een webwinkel plugin
 • Automatische status update van de webwinkel bestellingen
 • Eenvoudig beveiligingscertificaten genereren
 • Werkt met alle populaire WordPress e-commerce plugins
 • Eenvoudig switchen tussen verschillende payment providers
 • Meer dan 10.000 gebruikers

Ondersteuning payment providers

Het betalingsverkeer wordt afgehandeld door een payment provider. Het unieke aan onze plugin is dat deze het betalingsverkeer faciliteert van tientallen payment providers. Dit geeft keuzevrijheid en de mogelijkheid om te veranderen.

Buckaroo

Targetpay

Mollie

Sisow

Ogone

Pay.nl

Rabobank - Professional

Rabobank - Omnikassa

ING - Basic

ING - Advanced

ABN AMRO - Easy

ABN AMRO - Only Kassa

ABN AMRO - Interkassa

ABN AMRO - Zelfbouw

Qantani

Easy iDeal

MultiSafepay

Deutsche Bank

ICEPAY

Paytor

Ingenico

WordPress - European Merchant Services (EMS)

Ondersteuning WordPress plugins

Het afrekenen in WordPress gebeurt met behulp van een extensie. De Pronamic iDEAL plugin communiceert met tientallen populaire plugins en dat is uniek.

Gravity Forms

WooCommerce

JigoShop

Shopp

ClassiPress

Event Espresso

 s2Member

Membership from WPMUDEV.org

Easy Digital Downloads

iThemes Exchange
 JobRoller
 Crowdfunding by Astoundify

Vantage

Campaignify

Give

Formidable Forms

MemberPress

Betaalmethodes

Pronamic Pay ondersteunt alle populaire betaalmethodes. Hierdoor kan je vanuit een plugin meerdere betaalmethodes aanbieden.

iDEAL voor WordPress

iDEAL voor WordPress

iDEAL is de meest populaire betaaloplossing binnen Nederland. iDEAL werkt in combinatie met alle payment providers.

Bancontact voor WooCommerce

Bancontact voor WooCommerce

Bancontact betalingen ontvangen? Dit is vanaf nu mogelijk voor WooCommerce.

Kosten

Met meer dan 6000 gebruikers de meest populaire iDEAL oplossing voor WordPress. We hanteren een 14 dagen ‘niet goed, geld terug’-garantie.

1 website

32,23 / jaar

 • Gebruik op één domein/website
 • 16+ WordPress plugins
 • 18+ payment providers
 • Gratis support & updates

Bestel licentie

20 websites

161,15 / jaar

 • Gebruik op 20 domeinen/websites
 • 16+ WordPress plugins
 • 18+ payment providers
 • Gratis support & updates

Bestel licentie

Veel gestelde vragen

De WordPress iDEAL plugin verzorgt alleen de technische koppeling tussen WordPress en iDEAL. Om de iDEAL betaalmethode aan te bieden in WordPress heb je daarom naast deze plugin ook een abonnement/account bij een bank of andere Payment Service Provider nodig.

Naast de kosten van het gebruik van de Pronamic iDEAL plugin zul je ook een account en/of abonnement bij een iDEAL payment provider moeten afsluiten. De Pronamic iDEAL plugin verzorgt alleen de koppeling tussen jouw WordPress installatie en een iDEAL payment provider. De iDEAL payment providers hanteren verschillende tarieven.

Wij kunnen de installatie en configuratie voor je uit handen nemen voor een eenmalige investering van € 50,00 (excl. BTW).

Als na een update van WordPress of je webwinkel plugin de iDEAL betaalmethode niet meer goed werkt kun je dit probleem doorgeven aan Pronamic. Het is daarbij handig om door te geven welke onderdelen je hebt bijgewerkt naar de laatste versie. Ga hiervoor naar onze support pagina.

De factuur wordt achteraf via e-mail verstuurd. Naast deze factuur ontvang je eerst een orderbevestiging per mail. De factuur wordt een aantal dagen later verstuurd wanneer de betaling is gecontroleerd en in de administratie van Pronamic is verwerkt.

Standaard is een licentiesleutel geldig voor één website. Wil je een plugin voor meerdere websites gebruiken, dan heb je meerdere licentiesleutels nodig. Voor een groot aantal plugins bieden we ook een ‘developer’ licentie aan. Deze licentiesleutel is in de meeste gevallen geldig voor 20 websites.

Op Pronamic.eu kan je inloggen om al je actieve licentiesleutels te bekijken. Binnen dit account kan je aangeven voor welke website/domein een licentiesleutel geactiveerd moet zijn. Kan je niet inloggen? Probeer dan eerst de ‘Lost password’ optie. Nog steeds problemen met inloggen? Neem dan contact met ons op.

Je ontvangt van ons een maand voordat de licentiesleutel verloopt een automatische herinnering om deze te verlengen. Na ontvangst van betaling wordt de licentie voor een jaar verlengd. De licentie kan ook via de accountpagina op pronamic.eu/account/ verlengd worden of door de licentiesleutel in te vullen tijdens het afrekenen van de plugin via pronamic.eu/plugins/.

Wat klanten over ons zeggen

Na maanden van problemen met andere plugins, hadden we met de Pronamic iDEAL plugin een direct werkende WordPress webwinkel. En het allerbelangrijkste: de service van Pronamic is snel, persoonlijk en uitgebreid.

Tibor Olgers Vanaf-Nu

“Pronamic krijgt het als geen ander voor elkaar de wens van de klant, vernieuwend of klassiek, uit te werken tot een bijzonder functioneel en enthousiasmerend systeem. Een grote aanrader!”

Dennis Chafiâ CDJA

“De samenwerking tussen Pronamic en Eisma Media Groep sinds 2010 is een mooie symbiose in de groei van beide bedrijven; elk op hun specialistische terrein; Pronamic op het terrein van internet en WordPress en Eisma als het mediabedrijf voor professionals in Nederland.”

Gerbert Tiecken Eisma Business Media