Menu
Orbis

Orbis

Beoordeling: 8.9 - ‎6 reviews

Het online management systeem voor WordPress.

Wat is Orbis?

Orbis een WordPress platform geschikt voor intranet. De basis van Orbis is gratis (inclusief een fijn thema) en daarna is Orbis uit te breiden met veel handige functionaliteiten.

Projectmanagement

Orbis maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze projecten te beheren. Bij Pronamic houden wij van eenvoud. Verwacht dus geen uitgebreide opties maar een rechtdoorzee ontwerp en dito functionaliteiten. Projecten aanmaken, tijd registreren, reageren alle noodzakelijke functionaliteiten zijn aanwezig.

CRM

Contactgegevens van personen en bedrijven zijn te vinden in de CRM oplossing van Orbis. Deze gegevens worden gepresenteerd in een overzichtelijk overzicht.

Werkregistraties

Tijd registreren is niet altijd leuk maar hoort er wel bij. Gelukkig gaat het registreren van werkzaamheden eenvoudig via Orbis. Kies het project, activiteit, schrijf een toelichting en vul natuurlijk de tijd in. Klaar is de registratie. Deze registraties zijn vervolgens ook te zien in diverse handige overzichten.

Wachtwoorden

Waar bewaar je je wachtwoorden? Orbis Keychains biedt de oplossing. Voeg een wachtwoord met gebruikersnaam toe als sleutelhanger en je raakt nooit weer een wachtwoord kwijt. Het wachtwoord opvragen is eenvoudig, een korte beschrijving met reden is voldoende. De gebruiker krijgt vervolgens het wachtwoord te zien en er ontstaat een duidelijke backlog van personen die het wachtwoord hebben opgevraagd.

Abonnementen

Hoe weet je welke klant, welk abonnement heeft? Dat kan soms best wel lastig zijn. Soms zie je door de bomen het bos niet meer.  Orbis Subscriptions is dan de boswachter die overzicht creëert. Met behulp van deze plugin is het mogelijk om abonnementstypes aan te maken en die te koppelen aan bedrijven.

Taken

Nooit meer iets vergeten, hoe fijn is dat. Met behulp van Orbis Tasks komt die droom een stuk dichterbij. Een taak geplaatst in Orbis vergeet je minder snel. Taken worden in een helder overzicht gezet en zijn per persoon te filteren. Een taak kan gerelateerd worden aan een persoon en project.

Deals

Succes moet je vieren maar ook bijhouden. Daar is Orbis Deals voor bedoeld. Hier kunnen alle potentiële opdrachten in worden bijgehouden inclusief de status. Handig en eenvoudig.

Orbis Twinfield

In Orbis staat een hele lijst met bedrijven, hoe handig zou het zijn om met één druk op de knop deze gegevens naar Twinfield te sturen. Orbis Twinfield zorgt hiervoor. De contactgegevens van een bedrijf worden gesynchroniseerd met de debiteurgegevens in Twinfield.

Orbis Twitter

Sociaal bedrijf? Dan wil je vast ook de Tweets van alle collega’s in een handig overzicht hebben. Orbis Twitter genereert op een gebruiksvriendelijke wijze dit overzicht.

Kosten

Orbis is gratis. Orbis kan uitgebreid worden met een aantal aanvullende premium plugins. Ga voor meer informatie naar Pronamic.eu.