Menu

WordPress maatwerk

WordPress is een open source content management systeem met talloze mogelijkheden. WordPress is eenvoudig in gebruik en telt miljoenen gebruikers. De populariteit van WordPress is mede te danken aan het gemak waarmee een website in elkaar gezet kan worden. Door middel van thema’s en plugins kan in een relatief korte tijd de website al online geplaatst worden.

Pronamic heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van kwalitatieve WordPress oplossingen. Dat wil zeggen dat wij veel ervaring hebben in het ontwikkelen van maatwerk WordPress websites en webwinkels. WordPress maatwerk kan worden opgesplitst in twee onderdelen, namelijk WordPress thema maatwerk en WordPress plugin maatwerk.

WordPress maatwerk thema’s

WordPress thema’s worden in allerlei vormen aangeboden. De kwaliteit van de online aangeboden thema’s kunnen erg verschillen. Onze thema’s worden altijd op maat gemaakt en sluiten aan bij de eisen en wensen van de klant. In onze optiek is dit ook een belangrijk onderdeel voor de ontwikkeling van een succesvolle website.

Het ontwikkelproces van een WordPress maatwerk thema begint altijd met een inventarisatie van de eisen en wensen van de klant. Ook worden in deze stap belangrijke vragen zoals het doel en de doelgroep van de website beantwoord. Vanuit deze basis beginnen we met een grafisch ontwerp die we vervolgens uitwerken tot een werkend WordPress thema. Neem contact met ons op voor ideeën voor een website of webwinkel. Bekijk ook enkele voorbeelden van WordPress maatwerk thema’s in onze portfolio.

WordPress maatwerk plugins

Ook is Pronamic bedreven in de ontwikkeling van WordPress plugins. We hebben inmiddels al een groot aantal plugins ontwikkeld die wereldwijd worden gebruikt. Enkele voorbeelden zijn onze Pronamic iDEAL, Pronamic Google Maps en Pronamic Events plugin. Ideeën voor een plugin? Leg het bij ons voor en wij komen met een concreet voorstel. Wij slaan de brug tussen de wensen van de klant en de technische realisatie. Hierbij houden wij ons aan de WordPress Coding Standards en zorgen altijd voor een duidelijke documentatie.

Pronamic helpt graag met WordPress maatwerk oplossingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast maatwerk oplossingen zijn we ook gespecialiseerd in WordPress onderhoud. Een belangrijk aspect voor een veilige, snelle en up-to-date WordPress omgeving. Bekijk hiervoor onze WordPress onderhoudsabonnementen.