Menu

WordPress hosting

De hostingpakketen van Pronamic zijn volledig geoptimaliseerd voor WordPress websites. Wanneer u kiest voor WordPress hosting via Pronamic, dan kiest u bewust voor een betrouwbare, snelle en veilige WordPress hosting.

Snelle WordPress hosting

Snelheid van uw WordPress website is van cruciaal belang. Voor iedere seconden extra laadtijd verliest een gemiddelde website 20% van het verkeer. Snelheid is belangrijk om de bezoekers op je website te houden. De laadtijd van je website is daarnaast een van de factoren die je rankings binnen zoekmachines bepaalt.

Support door een WordPress expert

Pronamic beschikt over een team enthousiastelingen gespecialiseerd in WordPress. Door onze jarenlange ervaring met WordPress, en specifiek WordPress hosting, kunnen we je altijd goed ondersteunen bij eventuele problemen met je WordPress website.

Dagelijkse back-up

Iedere dag wordt er (zonder extra kosten) automatische een backup gemaakt van je WordPress site. Dit is natuurlijk een prettig gevoel mocht er eens iets gebeuren met je website. Verloren data is eenvoudig terug te halen. Daarnaast worden WordPress veiligheidsupdates proactief voor u geïnstalleerd.

Veiligheidsproblemen worden gratis opgelost

Pronamic denkt graag met haar klanten mee om de veiligheid van een WordPress website te garanderen. We installeren WordPress veiligheidsupdates proactief zodat u ’s nachts rustig kunt slapen. Tevens wordt uw website continue gescand op mogelijke hackpogingen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u niet gehacked wordt.

WordPress hosting uitbesteden aan Pronamic geeft u een rustig en vertrouwd gevoel.

Onze WordPress hosting pakketten

Pronamic werkt samen met een aantal toonaangevende hostingproviders uit binnen- en buitenland, waaronder het zeer gespecialiseerde WP Engine. Door de samenwerking met deze leveranciers kunnen we passende hostingoplossingen aanbieden voor iedere situatie. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Veel gestelde vragen over WordPress hosting

  • Worden er automatisch backups gemaakt van mijn WordPress website of moet ik dit zelf regelen?
  • Op welke momenten zijn jullie bereikbaar wanneer het gaat om de hosting van mijn website?
  • Waarom kost jullie WordPress hosting meer dan een standaard “shared hosting” bedrijf?
  • Kan ik een webshop draaien op de WordPress hosting die jullie aanbieden?
  • Wat is een mooie feature die jullie WordPress hosting bijzonder maakt ten opzichte van andere pakketten?
  • Ik beschik over een erg grote WordPress website, kan jullie hosting dit aan?