Menu

WordPress expert

Veel internetbureaus noemen zich een WordPress expert maar wanneer ben je een WordPress expert? Een lastige vraag maar misschien eenvoudig te beantwoorden, praatjes vullen geen gaatjes. Wij laten graag de feiten spreken.

Sinds 2009 WordPress ontwikkelaar

Vanaf 2009 is Pronamic gestart met het ontwikkelen van websites met behulp van WordPress. Ons beginpunt was namelijk dat we onze klanten vrijheid en onafhankelijkheid wilde geven. Dit kon met behulp van WordPress. Na een aantal projecten waren wij nog geen WordPress expert maar wel overtuigd van de kracht en gebruiksvriendelijkheid van WordPress. Al snel begon Pronamic zich daarna als internetbureau specifiek te profileren als WordPress leverancier.

WordPress Codex Standards

Iedereen kan WordPress websites ontwikkelen maar hoeveel ontwikkelaars houden rekening met de WordPress Codex Standards? Niet veel. Pronamic doet dit als WordPress internetbureau wel. Hoewel het niet altijd meevalt om ons te houden aan de richtlijnen (laten wij dat gewoon eerlijk toegeven) zijn we er wel bewust mee bezig. Daardoor blijven de WordPress websites die wij als internetbureau ontwikkelen netjes, schoon en toekomstbestendig.

Ruime ervaring

Eén blik in ons portfolio leert dat wij een ruime ervaring hebben in het ontwikkelen van WordPress websites. WordPress webwinkels, WordPress marktplaatsen, WordPress websites met een hoog aantal bezoekers, WordPress websites bedoeld als intranet of een WordPress thema voor meerdere websites. Veel is al een keer door Pronamic gedaan.

Actief in de community

WordPress is open-source en een actieve community is daarom belangrijk. Hoe meer WordPress experts, hoe beter. Pronamic is daarom aanwezig bij WordPress bijeenkomsten, op digitale fora maar sponsort ook WordCamp NL.

WordPress plugins

Pronamic heeft als WordPress internetbureau in de loop der jaren vele plugins ontwikkeld en een aantal gepubliceerd in de WordPress.org Plugin Directory. Te denken valt aan de populaire Pronamic Google Maps plugin of de Pronamic iDEAL plugin.

Bent u ook gefocust op de feiten en lijkt het u leuk om samen te werken met een nuchter en enthousiast WordPress team? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak.