WordPress cursus voor beginners (groep)

WordPress cursus voor beginners (groep)

Leer de basis WordPress functionaliteiten & trucs

Cursus

In onze WordPress cursus voor beginners leer je onder begeleiding van een ervaren cursusleider de beginselen van WordPress kennen. Vanuit een praktische invalshoek leren we je omgaan met het beheersysteem WordPress. Na de cursus word je in staat geacht zelf de meest gebruikte onderdelen uit je site te kunnen beheren. Onze cursussen worden in kleine groepjes gehouden, waardoor er voldoende persoonlijke aandacht voor alle cursisten is. Klanten van Pronamic profiteren tijdelijk van € 40,00 korting op het cursustarief. In dat geval betaald u slechts € 159,-.

Cursus data

Datum Locatie Tijd Beschikbaarheid
Vrijdag 21 februari 2014 Drachten 13:00 – 17:00 uur Aanmelden
Vrijdag 7 maart 2014 Drachten 13:00 – 17:00 uur Aanmelden
Vrijdag 21 maart 2014 Drachten 13:00 – 17:00 uur Aanmelden

Wat leer je tijdens de WordPress cursus voor beginners

Onze WordPress cursussen worden zowel op locatie als bij op ons kantoor in Drachten georganiseerd.  Deze betreffende groepscursus wordt gegeven op onze vestiging in Drachten (Burgemeerster Wuiteweg 39a). In een informele sfeer neemt de cursusleider je aan de hand om WordPress te ontdekken en aan de slag te gaan met je eigen website of een website in een test-omgeving. Aan het begin van de dag worden de wensen van de cursisten voor die dag geïnventariseerd, waarna we gezamenlijk aan de slag gaan. Tijdens de WordPress cursus voor beginners komen de volgende zaken aan de orde:

  • Inleiding WordPress
  • Overzicht van de mogelijkheden van WordPress
  • Ontdek het WordPress dashboard
  • Berichten beheren en publiceren
  • Pagina´s beheren en publiceren
  • Media (afbeeldingen en video) gebruiken en beheren
  • Structuur aanpassen: Menu´s, Sidebar & Widgets
  • Maak kennis met een aantal belangrijke plugins
  • Wat kan online marketing voor uw website betekenen?

Voor wie is deze WordPress cursus geschikt?

De ‘WordPress cursus voor beginners’ is vooral geschikt voor individuen die de basisfunctionaliteiten van WordPress onder de knie willen krijgen. Deze cursus is in mindere mate geschikt voor webshop eigenaren. In overleg kunnen daarvoor op maat gemaakte cursussen worden samengesteld.

Groepsgrootte en groepsamenstelling

Om de verschillende cursisten voldoende persoonlijke aandacht te geven is gekozen voor een opzet met relatief kleine groepen. De WordPress cursus voor beginners vindt plaats in groepen van minimaal 3 tot maximaal 6 personen. Een WordPress cursus in groepsverband heeft als extra voordeel dat de verschillende cursisten niet alleen van de cursusleider leren, maar ook van elkaar.

Kantoor Pronamic

Aanmelden

Om je in te schrijven voor deze praktische WordPress cursus kies je onderstaande button of een van de links op deze pagina. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging van de inschrijving.

Aanmelden cursus