Werkwijze

Stap 1: Analyse en strategie

Heeft u een idee voor een internet project? Dan wordt Pronamic enthousiast. Met onze jarenlange ervaring gaan we graag met u de uitdaging aan. Alvorens met het ontwikkeltraject te kunnen beginnen, is een goed vooronderzoek van groot belang.

We zullen antwoorden moeten krijgen op een aantal belangrijke vragen. U kunt denken aan vragen over het doel van de website, doelgroep, boodschap, uitstraling en andere relevante vragen. Deze stap is de basis voor elk internet project.

Stap 2

Stap 2: Concept & design

In deze stap begint het creatieve proces. Onze ontwerpers gaan voor u aan de slag. De eerder opgedane informatie uit het vooronderzoek wordt hier direct in de praktijk toegepast. Deze fase vormt de grafische schil van uw website.

De vormgeving staat geheel los van WordPress. Wij ontwerpen op maat gemaakte designs, geheel naar uw wens. Onze designers vertalen de input uit stap 2 naar een functionele en aansprekende website. Bekijk ons portfolio en laat u overtuigen.

Stap 3: WordPress thema

Onze ontwikkelaars staan te popelen om het grafisch ontwerp om te toveren naar een werkende website. In deze stap zal het ontwerp getransformeerd worden naar een werkend WordPress thema.

Wij geloven in standaardisatie. Dat is een van de redenen waarom Pronamic voor WordPress kiest. Bij deze stap is het belangrijk om in gedachte te nemen dat Pronamic vanuit deze visie werkt. Geen drastische aanpassingen, geen verassingen.

Stap 4: WordPress installatie en configuratie

Een WordPress thema is een website die nog niet functioneel is. In deze fase komt de website tot leven en zal de website beheerbaar worden.

Naast de installatie en configuratie van WordPress worden hier ook de nodige plugins geïnstalleerd en geconfigureerd. In deze fase wordt daarnaast de website nog gronding door ons team getest.

Stap 5: Oplevering

Van strategie naar daadwerkelijk resultaat. In deze fase zal de website online worden geplaatst. Voordat de website live gaat zullen er een aantal checklijsten worden doorlopen.

Een goed verloop van deze stap is erg belangrijk. Ons ervaren team kent de veel voorkomende issues en kan adequaat op eventuele problemen reageren.

Stap 5

Stap 6

Stap 6: Beheer & onderhoud

Het belang van een up-to-date WordPress omgeving wordt wel eens onderschat. Pronamic kent de gevolgen van een verouderde WordPress omgeving en neemt het gehele onderhoud voor u uit handen.

Wij bieden verschillende onderhoudsabonnementen aan. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over het onderhoud van uw WordPress omgeving. Onze onderhoudsabonnementen kennen veel voordelen. Naast de gebruikelijke updates maakt u ook gratis gebruik van een aantal premium WordPress plugins.

Stap 6… en dan?

Nu begint het pas. Het is nu de uitdaging om van uw website een succes maken. Pronamic helpt u graag met zoekmachine optimalisatie, SEA en conversie optimalisatie.

Lees meer over internet marketing