Menu

Websites voor kerken

Waarom zou je kiezen voor Websites voor Kerken? Wij geven enkele redenen.

Onze expertise

Websites voor Kerken is het christelijke label van Pronamic. Wij zijn een enthousiast team die zich richt op kwaliteit. Sinds 2005 zijn wij uitgegroeid tot een fullservice internetbureau en bieden wij een totaalpakket op het gebied van internet.

Onze mensen

Wat is er nou prettiger om elkaar te begrijpen als het gaat over kerk zijn, communicatie en internet? Leo Oosterloo de contactpersoon voor Websites voor Kerken heeft ruime ervaring op deze terreinen en is daarnaast enthousiast christen.

Scherpe tarieven

Wij begrijpen dat je je geld maar één keer kunt uitgeven. Daarom werken wij met vaste producten en vaste prijzen. Een complete website voor een scherpe prijs en extra’s tegen meerprijs.

Snel schakelen en korte lijntjes

Het team van Pronamic (en dus Websites voor Kerken) werkt volgens de kernwoorden: laagdrempelig, vakkundig en enthousiast. Omdat wij met een relatief klein team werken, kunnen wij snel schakelen en hebben wij altijd korte lijntjes.

Alles-in-één pakket

Pronamic heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan op het gebied van internet en marketing. Wij leveren je een alles-in-één pakket en je hebt daarom geen zorgen over je website, hosting of e-mail.

Onafhankelijk

Wij werken met het beheersysteem WordPress. Omdat dit systeem open source is, ben je vrij om te gaan en staan als je onverhoopt toch bij ons weg wilt.