Menu

Verschil tussen iDEAL Checkout en Pronamic Pay

Naast Pronamic Pay zijn er diverse alternatieve WordPress extensies die het mogelijk maken om vanuit WordPress een betaalkoppeling op te zetten. Één van deze aanbieders is iDEAL Checkout. Hieronder enkele kleine voordelen van de Pronamic Pay plugin ten opzichte van de iDEAL Checkout extensies.

WordPress experts

De Pronamic Pay plugin is ontwikkeld door ontwikkelaars die veel ervaring hebben met WordPress. De plugin voldoet strikt aan de WordPress Coding Standards en gebruikt wanneer mogelijk WordPress API’s.

Installatie via WordPress plugin directory

De Pronamic Pay plugin is eenvoudig te installeren vanuit de WordPress plugin directory. Zodra er een update beschikbaar is kan deze eenvoudig (of automatisch) via het WordPress dashboard bijgewerkt worden. De beheerder kan direct na het vrijgeven van een update de plugin eenvoudig bijwerken.

Doorontwikkeling en ondersteuning

Doordat de Pronamic Pay plugin niet gratis is heb je meer zekerheid qua ondersteuning en doorontwikkeling. Met behulp van de licentie-inkomsten is er ruimte voor doorontwikkeling. De plugin blijft up-to-date en de ontwikkelaars kunnen direct inspringen bij mogelijke problemen.

Configuratie via user interface

De koppeling met payment providers kan eenvoudig via een user interface ingevoerd worden. Geen moeilijke configuratiepagina’s, enkel en alleen één pagina waarop alle instellingen zijn te beheren.

Betaalconfiguratie scherm voor Mollie binnen Pronamic Pay.