Menu

Tarieven 2021

Per 1 januari 2021 wijzigen we enkele tarieven.

Waarom wijzigen wij onze tarieven?

We zijn altijd erg terughoudend geweest met het wijzigen van onze tarieven. Afgelopen 10 jaar hebben we dan ook vrijwel geen wijzigingen doorgevoerd in onze tarieven. We hebben echter wel veel geïnvesteerd in onze producten en diensten. Dit is ook nodig om een vooruitstrevend WordPress internetbureau te zijn. Met het einde van 2020 en de start van 2021 zijn we gaan evalueren hoe we dit kunnen blijven. We denken dat we door het bijstellen van een aantal tarieven we onze klanten beter van dienst kunnen zijn en blijven. Daarnaast spelen zaken zoals de prijsinflatie van afgelopen jaren ook een rol in dit verhaal.

Welke tarieven wijzigen er?

Webhosting

De afgelopen jaren hebben we ons hosting platform, in samenwerking met onze leveranciers, steeds doorontwikkeld en verbeterd. Denk daarbij aan SSL-certificaten via Let’s Encrypt, betere backups, een anti-bot systeem dat websites beveiligt tegen malafide verkeer (zoals DDOS-aanvallen), snelheid en veiligheid. Dit alles is ook belangrijk om bijvoorbeeld te kunnen voldoen aan nieuwe wetgeving, zoals de Europese privacy wetgeving. Door al deze uitbreidingen, die we ook moeten onderhouden, zijn de oude hosting tarieven niet meer toereikend.

ProductOudNieuw
Hosting S€ 145€ 235
Hosting M€ 325€ 415
Hosting L€ 540€ 630
Nieuwe webhosting tarieven per 1 januari 2021.

Vanaf wanneer gaan de nieuwe prijzen in?

Vanaf 1 januari 2021. Dat houdt in dat de nieuwe prijs gaat gelden op de eerste verlengdatum op of na 1 januari 2021. Voor de meeste maandpakketten is dat op 1 januari zelf. Voor jaarcontracten ligt die datum in 2021. Zo maak je langer gebruik van de oude tarieven.

Meer informatie

Prijzen zijn exclusief btw. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.