Menu

Tarieven 2021

Per 1 januari 2021 wijzigen enkele van onze tarieven.

Waarom wijzigen wij onze tarieven?

Wij investeren veel in onze producten en diensten. Dit is ook nodig. Door het bijstellen van deze tarieven kunnen wij onze klanten beter van dienst zijn en ook blijven.

Doorontwikkeling van hostingplatform

In de afgelopen jaren is ons hostingplatform, samen met onze leveranciers, steeds doorontwikkeld en verbeterd. Onze websites zijn recentelijk gemigreerd naar nieuwe cloudservers binnen Nederland. Mede hierdoor zijn de websites sneller én veiliger geworden! Dit laatste is vandaag de dag erg belangrijk.

Nieuwe cloudservers en optimalisatie-tools

Deze nieuwe cloudservers worden aangestuurd door een nieuwe en moderne processor. Dit zorgt ervoor dat we qua snelheid flinke stappen vooruit gaan. Met name de vernieuwde PHP-opzet zorgt voor een significante verbetering. Ook de WordPress optimalisatie-tools (ten aanzien van caching, samenvoegen van stijlen, scripts en HTML) voor elke afzonderlijke WordPress website zijn geoptimaliseerd. Dit alles resulteert in een snellere beheeromgeving, meer beheeropties, maar vooral ook snellere laadtijd voor bezoekers.

Daarnaast zijn reeds bestaande functionaliteiten verder geoptimaliseerd, waaronder het maken en terugzetten van back-ups die dagelijks worden gemaakt. Ook het inzetten en gebruiken van de staging-tool voor de Hosting M & L pakketten is verder doorontwikkeld.

De nieuwe webhosting tarieven

ProductOudNieuw
Hosting S€ 145€ 235
Hosting M€ 325€ 415
Hosting L€ 540€ 630
Nieuwe webhosting tarieven per 1 januari 2021.

Vanaf wanneer gaan de nieuwe prijzen in?

Vanaf 1 januari 2021. Dat houdt in dat de nieuwe prijs gaat gelden op de eerste verlengdatum op of na 1 januari 2021. Voor de meeste maandpakketten is dat op 1 januari zelf. Voor jaarcontracten ligt die datum in 2021. Zo maak je langer gebruik van de oude tarieven.

Stapsgewijze korting voor bestaande klanten

Voor onze bestaande Hosting M en L klanten hanteren we een stapsgewijze wijziging over twee jaar. Binnen 2021 verhogen we de bestaande abonnementsprijzen met € 60,- (een verhoging van € 5,- per maand). Het uiteindelijke tarief gaat in vanaf 1 januari 2022. Deze laatste wijziging bedraagt een verhoging van € 30,- per abonnement (€ 2,50 per maand).

Meer informatie

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.