Home Support Tommy Booking Support – Getting started
In deze handleiding

Tommy Booking Support – Getting started

De Tommy Booking Support plugin integreert het boekingsformulier van Tommy Booking Support. Zorg ervoor dat je de gegevens van Tommy Booking Support bij de hand hebt.

1. Bestel de plugin op Pronamic.eu.
  2. Installeer en activeer de plugin.
  3. Ga naar Instellingen > Tommy Booking Support.
  4. Voer de Tommy Booking Support API key in en geef aan voor welke post type je boekingen wilt ondersteunen.
  5. Voeg de shortcode [tommy_booking_support] toe aan de pagina waar het reserveringsformulier getoond moet worden.

Geavanceerd

De geselecteerde post type(s) in stap 4 wordt uitgebreid met een 2-tal metavelden:

• Accommodatie ID (De accommodatie ID vanuit Tommy Booking Support)
  • Naam

Deze gegevens kunnen worden gebruikt om een specifieke koppeling met een Tommy Booking Support object te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om naar een specifiek object te linken door gebruik te maken van een $_GET variabele. Deze link ziet er als volgt uit:

https://www.yourhosting.nl/website-maken/sitebuilder/?tbsAcc=1234