Home Support Pronamic Pay koppelen met TargetPay

Pronamic Pay koppelen met TargetPay

De betalingsprovider TargetPay in de Pronamic Pay plugin kan gebruikt worden om betalingen via WordPress te ontvangen.

Vooraf: Het is belangrijk dat voordat je aan de configuratie begint, de aansluiting helemaal actief is.

TargetPay configuratie instellen

1. Als eerste dien je een nieuwe configuratie aan te maken via Betalen » Configuraties » Nieuwe toevoegen.
  2. Geef een naam op voor de betreffende configuratie, bijvoorbeeld ‘TargetPay’.
  3. Selecteer ‘TargetPay – iDeal’ als Betalingsprovider.
    Om eerst te testen of alles goed werkt, kun je de modus op ‘Test‘ laten. Voor het daadwerkelijk ontvangen van betalen hoort de modus op ‘Live‘ te staan.
  4. Tot slot dien je een Layout code in te voeren. Deze code kun je in het dashboard van je betaalprovider vinden via Mijn account » Subaccounts/layouts.
  5. Nadat je alles hebt ingesteld, kun je de configuratie publiceren.