Home Support Pronamic Pay koppelen met ING Kassa Compleet

Pronamic Pay koppelen met ING Kassa Compleet

De betalingsprovider ING Kassa Compleet in de Pronamic Pay plugin kan gebruikt worden om betalingen via WordPress te ontvangen met een Kassa Compleet aansluiting van ING.

Vooraf: Het is belangrijk dat, voordat je aan de configuratie begint, het account met ING Kassa Compleet goed ingesteld staat.

Betalingsgateway toevoegen

1. Installeer en activeer Pronamic Pay (raadpleeg de Getting Started handleiding voor instructies).
  2. Voeg een nieuwe Betalingsgateway toe via Betalen » Configuraties.
  3. Geef de configuratie een naam, bijvoorbeeld “ING Kassa Compleet”.
  4. Kies bij het kopje Betalingsprovider voor de optie ING Kassa Compleet.
  5. Voer bij de instelling API-Key de API-key in. Deze API-key vindt je in het dashboard van ING.
  6. Geef tot slot de Webhook URL, onder het tabblad Transactie Terugkoppeling, op in je ING Kassa Compleet-dashboard. Dit kun je doen bij Instellingen » Webwinkels » Selecteer je webwinkel » Webhook url

Standaard staat de betalingsmodus op test. Zodra je succesvol een testbetaling kunt opstarten en daadwerkelijk betalingen wilt ontvangen, kun je de modus wijzigen naar live.

API-Key uit je ING Kassa Compleet dasboard

De API-key die ingevoerd moet worden bij de configuratie van de betalingsgateway kun je in het dashboard van ING vinden via Instellingen » Webwinkels » Selecteer je webwinkel » Klik hier voor de API-key