Home Support Pronamic Pay koppelen aan WP eCommerce

Pronamic Pay koppelen aan WP eCommerce

In deze handleiding beschrijven we het koppelen van de Pronamic Pay plugin met WP eCommerce. We gaan er daarbij vanuit dat er al een werkende configuratie voor de betalingsprovider is aangemaakt in WordPress. Raadpleeg eerst Pronamic Pay – Getting Started indien er nog geen configuratie is aangemaakt.

Betaalmethode toevoegen aan WP eCommerce

Voor het ontvangen van betalingen met WP eCommerce is het eerst een vereiste om een betaalmethode toe te voegen.

1. Je voegt een betaalmethode toe in het Dashboard van je website via Instellingen » Webshop » Betalingen.
  2. Activeer de betaalmethode door het selectievakje voor de naam van de betaalmethode aan te klikken.
  3. Na het selecteren van een betaalmethode, kun je de instellingen opslaan via de button Veranderingen opslaan.
  4. Bij de instellingen van een betaalmethode dien je een configuratie op te geven en kun je, indien gewenst, de naam wijzigingen.
    In combinatie met Pronamic Pay zijn alleen iDeal (Pronamic iDEAL) en Pronamic beschikbaar als betaalmethode. Wanneer je kiest voor Pronamic, zal de bezoeker uit alle betaalmethoden kunnen kiezen die opgegeven zijn bij de instellingen van jouw payment provider.
  5. Na het instellen van één of meerdere betaalmethoden ben je klaar om betalingen te ontvangen.