Home Support Pronamic Pay koppelen aan WP eCommerce

Pronamic Pay koppelen aan WP eCommerce

In deze handleiding beschrijven we het koppelen van de Pronamic Pay plugin met WP eCommerce. We gaan er daarbij vanuit dat er al een werkende configuratie voor de betalingsprovider is aangemaakt in WordPress. Raadpleeg eerst Pronamic Pay – Getting Started indien er nog geen configuratie is aangemaakt.

Betaalmethode toevoegen aan WP eCommerce

Voor het ontvangen van betalingen met WP eCommerce dient een betaalmethode ingesteld te worden. Dat kan als volgt:

1. Ga in het WordPress dashboard naar Instellingen » Webshop » Betalingen.
  2. Activeer een betaalmethode door het selectievakje voor de naam van de betaalmethode aan te klikken.
  3. Na het selecteren van een betaalmethode, kun je de instellingen opslaan via de button Veranderingen opslaan.
  4. Bij de instellingen van een betaalmethode dien je een configuratie op te geven en kun je eventueel de naam wijzigingen. In combinatie met Pronamic Pay zijn de betaalmethoden iDEAL (Pronamic iDEAL) en Pronamic beschikbaar. Wanneer je kiest voor Pronamic, zal de bezoeker met de meeste betalingsproviders uit alle beschikbare actieve betaalmethoden van de betalingsprovider kunnen kiezen.
  5. Na het instellen van een betaalmethode kan deze gebruikt worden om bestellingen mee af te rekenen.
Laatste wijziging: 19 juli 2019.