Home Support Pronamic Pay koppelen aan AppThemes

Pronamic Pay koppelen aan AppThemes

In deze handleiding beschrijven we het koppelen van de Pronamic Pay plugin met AppThemes. We gaan er daarbij vanuit dat er al een werkende configuratie voor de betalingsprovider is aangemaakt in WordPress. Raadpleeg eerst Pronamic Pay – Getting Started indien er nog geen configuratie is aangemaakt.

AppThems biedt een aantal verschillende thema’s aan. Het verschilt per thema hoe je een product kunt verkopen. Het koppelen van Pronamic Pay aan een thema is echter voor alle thema’s vrijwel gelijk en wordt in deze handleiding beschreven.

Betaalmethode toevoegen

1. Navigeer in het Dashboard van je website naar Payments » Settings
  2. Vink op het tabblad General bij Installed Gateways de gewenste betaalmethoden aan. Bij het gebruik van de betaalmethode Pronamic wordt juist geen betaalmethode ingesteld bij het opstarten van de betaling. De meeste betalingsproviders bieden daardoor in een tussenscherm de mogelijkheid om uit alle voor de account geactiveerde betaalmethoden een betaalmethode te kiezen.
  3. Stel een eerder aangemaakt configuratie (via WordPress dashboard » Betalen » Configuraties) in voor de betaalmethode door op de naam van betaalmethode te klikken of door te navigeren via de tabbladen.

Na het koppelen van een configuratie en het opslaan van de betaalmethode ben je klaar om betalingen te ontvangen.

Laatste wijziging: 19 juli 2019.