Home Support Pronamic iDEAL koppelen aan Sisow

Pronamic iDEAL koppelen aan Sisow

Om de Pronamic iDEAL plugin te koppelen met Sisow dien je volgende stappen te doorlopen:

Pronamic iDEAL configuratie instellen

1. Login op de wp-admin omgeving en ga naar “Plugins”;
  2. Kies “Nieuwe plugin”;
  3. Zoek naar “Pronamic iDEAL” en kies “Nu installeren”;
  4. Nadat de plugin is geïnstalleerd, kies “Activeren”;
  5. Ga in het menu vervolgens naar “Configuraties” bij “iDEAL”;
  6. Kies bovenin “Nieuwe configuratie”;
  7. Geef de configuratie een naam, bijvoorbeeld: “Sisow”;
  8. Kies bij “Variant” de optie [Sisow];
  9. Selecteer bij “Modus” de optie [Live];
  10. Geef de “Merchant ID” op die u kunt vinden op de Sisow Account pagina onder “Mijn profiel”;
  11. Geef de “Merchant Key” op die u kunt vinden op de Sisow Account pagina onder “Mijn profiel”;
  12. Kies [Publiceren].

Nu de configuratie is ingesteld moet deze worden getest. Vul in het kader “Test” een bedrag van bijvoorbeeld € 10,00 in en kies “Test”. Als je wordt doorgestuurd naar de betaalomgeving van Sisow is de configuratie succesvol ingesteld.

Betalingsgateway Sisow

Sisow koppelen met WooCommerce

Nu de iDEAL configuratie is ingesteld kunnen we Sisow koppelen aan WooCommerce.
Om de Pronamic iDEAL plugin te koppelen aan WooCommerce en de verschillende betaalmethoden in te schakelen, volg de onderstaande stappen:

1. Ga naar “WooCommerce” > “Instellingen” > “Afrekenen”;
  2. Kies de gewenst betaalmethode, bijvoorbeeld “Creditcard”;
  3. Geef een “Titel”, “Beschrijving”, eigen “”Icoon” op;
  4. Selecteer de zojuist aangemaakte iDEAL configuratie;
  5. Geef een “Betalingsomschrijving” op, bijvoorbeeld “Bestelling {order_number}”;
  6. Kies [Wijziging opslaan].

De geselecteerde betaalmethode is nu geactiveerd voor WooCommerce. Doe dit voor alle beschikbare betaalmethoden die je wilt activeren en die beschikbaar zijn vanuit Sisow.

WooCommerce Instellingen - Betaalopties

Betaalmethoden van Sisow in WooCommerce

Voor WooCommerce zijn vanuit Sisow met de Pronamic iDEAL plugin de volgende betaalmethoden beschikbaar:

• iDEAL;
  • Bancontact / Mister Cash.
Betaalmethoden Sisow in Woocommerce
Betaalmethoden van Sisow in Woocommerce
Laatste wijziging: 19 juli 2017.