Home Support Hoe koppel je Sisow aan WordPress met Pronamic Pay

Hoe koppel je Sisow aan WordPress met Pronamic Pay

Om de Pronamic Pay plugin te koppelen met Sisow dien je volgende stappen te doorlopen:

Wat je nodig hebt:

• Werkend account bij Sisow;
  • Pronamic Pay plugin;
  • WordPress plugin om mee te koppelen.

We gaan er bij deze handleiding van uit dat je bent ingelogd op de Sisow Account pagina.

Pronamic Pay configuratie instellen

Stap-voor-stap handleiding om Sisow te koppelen met de Pronamic Pay plugin.

1. Installeer Pronamic pay

Installeer de Pronamic Pay plugin door de Pronamic Pay – Getting Started handleiding te volgen. Na het installeren kan je een Sisow configuratie instellen.Install Pronamic Pay

2. Maak jouw Sisow configuratie aan

Ga naar Betalen » Configuraties en maak een nieuwe configuratie aan. Geef deze een naam, zoals “Sisow” en selecteer ‘Sisow’ uit de lijst met betaalproviders.

3. Modus en Merchant gegevens invullen

Selecteer bij de optie ‘Modus’ de waarde ‘Live’ en vul de Merchant ID en de Merchant Key in. Deze gegevens kun je vinden onder je Sisow Account onder ‘Mijn profiel’.Sisow betaalconfiguratie

4. Configuratie publiceren

Publiceer nu de configuratie om de ingevulde gegevens op te slaan.

5. Configuratie testen

Nu de configuratie is ingesteld moet deze worden getest. Vul in het kader “Test” een bedrag van bijvoorbeeld € 10,00 in en kies “Test”. Als je wordt doorgestuurd naar de betaalomgeving van Sisow is de configuratie succesvol ingesteld.Betalingsgateway Sisow

Sisow koppelen met WooCommerce

Nu de iDEAL configuratie is ingesteld kunnen we Sisow koppelen aan WooCommerce.
Om de Pronamic Pay plugin te koppelen aan WooCommerce en de verschillende betaalmethoden in te schakelen, volg de onderstaande stappen:

1. Ga naar “WooCommerce” > “Instellingen” > “Afrekenen”;
  2. Kies de gewenst betaalmethode, bijvoorbeeld “Creditcard”;
  3. Geef een “Titel”, “Beschrijving”, eigen “”Icoon” op;
  4. Selecteer de zojuist aangemaakte iDEAL configuratie;
  5. Geef een “Betalingsomschrijving” op, bijvoorbeeld “Bestelling {order_number}”;
  6. Kies [Wijziging opslaan].

De geselecteerde betaalmethode is nu geactiveerd voor WooCommerce. Doe dit voor alle beschikbare betaalmethoden die je wilt activeren en die beschikbaar zijn vanuit Sisow.

WooCommerce Instellingen - Betaalopties

Betaalmethoden van Sisow in WooCommerce

Voor WooCommerce zijn vanuit Sisow met de Pronamic Pay plugin de volgende betaalmethoden beschikbaar:

• iDEAL;
  • Bancontact / Mister Cash.
Betaalmethoden Sisow in Woocommerce
Betaalmethoden van Sisow in Woocommerce
Laatste wijziging: 9 maart 2021.