Home Support Pronamic iDEAL koppelen aan MultiSafepay

Pronamic iDEAL koppelen aan MultiSafepay

In deze handleiding kun je lezen hoe je een koppeling maakt tussen MultiSafepay en je WooCommerce WordPress webwinkel. We gaan er daarbij van uit dat je de WooCommerce webwinkel plugin al helemaal hebt ingericht en andere betaalmethodes zoals bijvoorbeeld bankoverschrijving en PayPal al correct werken.

Pronamic iDEAL plugin installeren

In het WordPress dashboard kan via Plugins » Nieuwe plugin eenvoudig de Pronamic iDEAL plugin geïnstalleerd en geactiveerd worden.

Pronamic iDEAL installeren

Pronamic iDEAL configuratie toevoegen

Nadat de Pronamic iDEAL plugin is geactiveerd kan via Betalen » Configuraties een nieuwe iDEAL-configuratie toegevoegd worden.

Pronamic iDEAL - Nieuwe configuratie MultiSafepay

Voor de configuratie van de MultiSafepay – Connect variant moeten de volgende gegevens ingevoerd worden:

• Account ID
  • Site ID
  • Site Security Code

Deze informatie is terug te vinden in het MultiSafepay dashboard onder Instellingen » Websites.

Pronamic iDEAL configuratie testen

Nadata de iDEAL-configuratie is gepubliceerd kan deze eenvoudig getest worden via het kader Test onder de configuratie gegevens. Na het invoeren van een test bedrag (bijvoorbeeld € 10) en het klikken op de knop Test, wordt er een (test)betaling gestart en wordt je indien alles goed is gegaan doorverwezen naar MultiSafepay.

Pronamic iDEAL - MultiSafepay test

MultiSafepay verwerken test transactie

Laatste wijziging: 13 december 2016.