Home Support Pronamic Pay koppelen aan Buckaroo

Pronamic Pay koppelen aan Buckaroo

Om de Pronamic Pay plugin te koppelen met Buckaroo dien je volgende stappen te doorlopen:

Vooraf: Het is belangrijk dat voordat je aan de configuratie begint, het contract met Buckaroo helemaal akkoord is. Als je nog geen account hebt, registreer je bij Buckaroo.

Wat je nodig hebt

• Werkend account bij Buckaroo;
  • Pronamic Pay plugin;
  • WordPress plugin om mee te koppelen;

We gaan er bij deze handleiding van uit dat je bent ingelogd in de Buckaroo Payment Plaza.

Pronamic Pay configuratie instellen

1. Installeer en activeer Pronamic Pay

Ga in het WordPress dashboard naar Plugins. Kies Nieuwe plugin. Zoek naar “Pronamic Pay” en kies Nu installeren. Nadat de plugin is geïnstalleerd, kies Activeren.

2. Maak een nieuwe configuratie aan

Ga in het menu vervolgens naar Betalen » Configuraties. Kies bovenin voor Nieuwe toevoegen. Geef de configuratie een naam, bijvoorbeeld Buckaroo.

3. Kies variant

Kies bij Variant voor “Buckaroo – HTML”. Selecteer bij Modus de optie “Live”.

4. Geef de Website sleutel op

Geef de Website sleutel op, zoals vermeld in het Buckaroo Payment Plaza bij Profiel » Websites.

5. Geef de Geheime sleutel op

Geef de Geheime sleutel op, zoals vermeld in het Buckaroo Payment Plaza bij Configuratie » Secret key voor digitale handtekening.

6. PUSH URI instellen

Kopieer de Push URI naar het Buckaroo Payment Plaza voor zowel Push URI Success als Push URI Failure. Deze instellingen zijn te vinden bij Profiel » Websites » Website naam.

7. Publiceer configuratie

Kies bij de configuratie voor Publiceren.

Nu de configuratie is ingesteld moet deze worden getest. Vul in het kader Test een bedrag van bijvoorbeeld € 10 in en kies Test. Indien je wordt doorgestuurd naar de betaalomgeving van Buckaroo is de configuratie succesvol ingesteld.

Configuratie Betalingsgateway Buckaroo

Buckaroo koppelen met WooCommerce

Nu de configuratie is ingesteld kan Buckaroo worden gekoppeld aan WooCommerce. Raadpleeg hiervoor de “Pronamic Pay koppelen aan WooCommerce” handleiding.

Laatste wijziging: 18 augustus 2020.