Home Support Pronamic Events – Getting Started
In deze handleiding

Pronamic Events – Getting Started

De plugin biedt de mogelijkheid om evenementen te publiceren. De URL van de archiefpagina kan gewijzigd worden. De volgende onderdelen zijn beheerbaar:

• Startdatum
  • Einddatum
  • Starttijd
  • Eindtijd
  • Locatie
  • Website
  • Evenement categorie

Template functies

We hebben de plugin zo eenvoudig mogelijk gehouden. Daardoor is het in veel gevallen noodzakelijk om zelf de nodige templates aan te passen (archive-pronamic_event.php en single-pronamic_event.php). Daarbij zullen onderstaande template functies van pas komen.

Nieuw evenement toevoegen

Het toevoegen van een evenement werkt recht toe, recht aan. Geef minimaal een titel, beschrijving en startdatum op. Vervolgens wordt dit evenement automatisch op de archiefpagina’s getoond.

Nieuw evenement

Details

Widget

Uiteraard maakt de plugin gebruik van de widget functionaliteit van WordPress. De output van deze widget is volledig aanpasbaar d.m.v. een flexibel template systeem.

Widget

Kies een van onderstaande templates:

• widget-pronamic-events-{sidebar_id}.php
  • widget-pronamic-events-{widget_id}.php
  • widget-pronamic-events.php

De standaard output is als volgt:

Laatste wijziging: 15 november 2017.