Home Support iDEAL koppelen aan s2Member

iDEAL koppelen aan s2Member

In deze handleiding beschrijven we het koppelen van s2Member aan de Pronamic Pay plugin. We gaan er daarbij vanuit dat er al een werkende configuratie voor de betalingsprovider is aangemaakt in WordPress. Raadpleeg eerst Pronamic iDEAL – Getting Started indien er nog geen configuratie bij Betalen » Configuraties is aangemaakt.

s2Member iDEAL-knop maken

Om een nieuwe betaalmethode aan MemberPress toe te voegen en een bestaande Pronamic Pay configuratie in te stellen voor die betaalmethode, volg je onderstaande stappen:

1. in het WordPress dashboard ga je naar s2Member » iDEAL-instellingen;
  2. kies bij het veld “Configuratie” de configuratie voor jouw betalingsprovider (deze is eerder bij Betalen » Configuraties aangemaakt) en wijzig eventueel de tekst voor de bevestigingsmail;
  3. ga naar s2Member » iDEAL-buttons;
  4. vul bij “Generator” de gewenste gegevens in voor de betaalknop;
  5. kopieer de shortcode die aan de hand van de ingevulde gegevens voor is aangemaakt en plak deze op een pagina of in een bericht.

s2Member en terugkerende betalingen

De Pronamic Pay plugin biedt voor sommige betalingsproviders en plugins ondersteuning voor automatische terugkerende betalingen. Voor s2Member is deze functionaliteit ook mogelijk. Raadpleeg s2Member terugkerende betalingen voor meer informatie over en de configuratie van terugkerende betalingen.

Laatste wijziging: 1 juni 2018.