Home Support iDEAL koppelen aan Restrict Content Pro

iDEAL koppelen aan Restrict Content Pro

In deze handleiding beschrijven we het koppelen van Restrict Content Pro aan de Pronamic Pay plugin. We gaan er daarbij vanuit dat er al een werkende configuratie voor de betalingsprovider is aangemaakt in WordPress. Raadpleeg eerst Pronamic Pay – Getting Started indien er nog geen configuratie bij Betalen » Configuraties is aangemaakt.

Restrict Content Pro iDEAL betaalmethode

Om een nieuwe betaalmethode aan Restrict Content Pro toe te voegen volg je onderstaande stappen:

1. In het WordPress dashboard ga je naar Toegang beperken » Instellingen.
  2. Ga naar het tabblad “Betalingen”.
  3. Activeer bij Gateways de gewenste betaalmethode.
  4. Scroll naar beneden naar de sectie gerelateerd aan de voorgaande keuze (Bijvoorbeeld: “Bancontact instellingen”).
    1. Geef een label op, deze is later zichtbaar voor jouw bezoekers.
    2. Selecteer de gewenste Pronamic Pay-configuratie.
  5. Scroll naar het einde van de pagina en zorg dat je de wijzigingen opslaat.

Restrict Content Pro en terugkerende betalingen

De Pronamic Pay plugin biedt voor sommige betalingsproviders en plugins ondersteuning voor automatische terugkerende betalingen. Voor Restrict Content Pro is deze functionaliteit ook beschikbaar. Raadpleeg Restrict Content Pro terugkerende betalingen voor meer informatie over de mogelijkheden omtrent terugkerende betalingen.

Laatste wijziging: 12 juni 2018.