Home Support Pronamic Pay koppelen aan Restrict Content Pro

Pronamic Pay koppelen aan Restrict Content Pro

In deze handleiding beschrijven we het koppelen van Restrict Content Pro aan de Pronamic Pay plugin. We gaan er daarbij vanuit dat er al een werkende configuratie voor de betalingsprovider is aangemaakt in WordPress. Raadpleeg eerst Pronamic Pay – Getting Started indien er nog geen configuratie bij Betalen » Configuraties is aangemaakt.

Betaalmethode toevoegen aan Restrict Content Pro

Om een nieuwe betaalmethode aan Restrict Content Pro toe te voegen volg je onderstaande stappen:

1. Instellingen toegang beperken

Ga in de WordPress dashboard naar ‘Toegang beperken » Instellingen‘.

2. Activeer betaalmethode

Activeer de gewenste betaalmethode in het tabblad ‘Betalingen‘.Pronamic Pay en Restrict Content Pro

3. Label toewijzen

Scroll naar beneden en geef een label op bij de sectie van de geactiveerde betaalmethode. Deze wordt zichtbaar voor de bezoekers.

4. Betalingsgateway selecteren

Selecteer bij dezelfde sectie ook de Pronamic Pay-configuratie voor de koppeling met de betaalprovider.Pronamic Pay en Restrict Content Pro - Configuratiekeuze

5. Wijzigingen opslaan

Scroll naar het einde van de pagina en sla de wijzigingen op.

6. Configuratie afgerond

De configuratie is nu afgerond en het ontvangen van betalingen is nu mogelijk.Pronamic Pay en Restrict Content Pro - Keuze voor abonnement

Restrict Content Pro en terugkerende betalingen

De Pronamic Pay plugin biedt voor sommige betalingsproviders en plugins ondersteuning voor automatische terugkerende betalingen. Voor Restrict Content Pro is deze functionaliteit ook beschikbaar. Raadpleeg Restrict Content Pro terugkerende betalingen voor meer informatie over de mogelijkheden omtrent terugkerende betalingen.

Laatste wijziging: 22 november 2021.