Home Support iDEAL koppelen aan Easy Digital Downloads

iDEAL koppelen aan Easy Digital Downloads

In deze handleiding beschrijven we het koppelen van de Pronamic Pay plugin met Easy Digital Downloads. We gaan er daarbij vanuit dat er al een werkende configuratie voor de betalingsprovider is aangemaakt in WordPress. Raadpleeg eerst Pronamic Pay – Getting Started indien er nog geen configuratie is aangemaakt.

Easy Digital Downloads iDEAL betaalmethode

Om een nieuwe betaalmethode aan Easy Digital Downloads toe te voegen volg je onderstaande stappen:

1. In het WordPress dashboard ga je naar Downloads » Instellingen.
  2. Ga naar het tabblad Payment Gateways.
  3. Selecteer bij Payment Gateways de gewenste betaalmethode(n).
  4. Stel een standaard betaalwijze voor de klant in.
  5. Geef indien gewenst aan of de betaaliconen zichtbaar moeten zijn.
  6. Scroll naar beneden en bewaar de wijzigingen met de knop Wijzigingen opslaan.
  7. Kies bovenaan (op het tabblad Payment Gateways) de geactiveerde betaalmethode.
  8. Kies de gewenste Betalingsgateway configuratie.
  9. Geef een label op bij Afrekenen label dat getoond zal worden bij het afrekenen, bijvoorbeeld: “iDEAL”.
  10. Indien gewenst kun je bij het veld Beschrijving een aanvullende beschrijving opgeven.
  11. Na het opslaan van de wijzigingen is de betaalmethode actief en zichtbaar voor de klant.
Laatste wijziging: 5 juli 2018.