Home Support Bancontact/Mister Cash koppelen aan WooCommerce

Bancontact/Mister Cash koppelen aan WooCommerce

Met de betaalopties van Mollie en de Rabobank Omnikassa kan men o.a. gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Om deze betaaloptie beschikbaar te maken binnen WooCommerce behandeld deze handleiding de stappen hoe een configuratie van de Pronamic iDEAL plugin aan WooCommerce kan worden gekoppeld. Er wordt vanuit gegaan dat er al een  configuratie succesvol is ingesteld.

iDEAL configuratie instellen

1. Ga naar ‘Instellingen‘ onder ‘WooCommerce‘;
  2. Ga vervolgens naar ‘Afrekenen‘ en kies bovenin ‘Bancontact/Mister Cash‘;
  3. Activeer het vinkje bij ‘Inschakelen/uitschakelen‘;
  4. Geef een titel op, bijvoorbeeld “Mister Cash“;
  5. Geef een beschrijving op, bijvoorbeeld: “Betaal eenvoudig met behulp van Banconctact/Mister Cash, na het ontvangen van uw betaling zullen wij uw bestelling zo spoedig mogelijk verzenden.”;
  6. Selecteer de zojuist aangemaakte configuratie;
  7. Kies ‘Wijzigingen opslaan‘.
  8. De betaaloptie Bancontact/Mister Cash betaaloptie is nu geactiveerd.
Bancontact/Mister Cash voor WooCommerce
Bancontact/Mister Cash voor WooCommerce
Betaalmethodes in WooCommerce
Bancontact/Mister Cash betaalmethode in WooCommerce
Laatste wijziging: 3 september 2014.