Menu

Stripe voor WordPress

Benieuwd wanneer betaalmogelijkheden van Stripe beschikbaar komen voor WordPress via Pronamic Pay?

Payment Provider Stripe

Stripe, opgericht in 2011, is in korte tijd uitgegroeid tot een grotere internationale partij om online betalingen te verwerken. Ze bieden oplossingen voor kleine en grote bedrijven.

Naast diverse creditcards ondersteunt Stripe nog een 11-tal betaalmethoden, zoals iDEAL, Bancontact én het in Polen veel gebruikte Przelewy24. Stripe’s missie is om een betrouwbare economische infrastructuur te ontwikkelen voor het internet. Pronamic wil zoveel mogelijk betaalmogelijkheden beschikbaar maken voor WordPress. Een mooie combinatie dus.

Stripe voor WordPress

De betaalprovider Stripe is een vrij bekende naam als het gaat om verwerken van online betalingen. Ook in combinatie met WordPress bestaan er al diverse oplossingen. Deze zijn echter allemaal gericht op één specifieke plugin. Pronamic onderzoekt de mogelijkheden om Stripe toe te voegen aan de Pronamic Pay plugin. Hiermee komen de betaaloplossingen van Stripe in één keer beschikbaar voor meer dan 20 WordPress plugins & thema’s.

Naast WooCommerce kan je straks ook betalen via Stripe in WP e-commerce en Easy Digital Downloads. Maar ook formulieren plugins zoals Gravity Forms, Formidable Forms en Ninja Forms. Membership plugins zoals S2member, Restrict Content Pro en MemberPress. Al deze plugins worden ondersteund door de Pronamic Pay plugin.

Wil je op de hoogte blijven over de integratie van Stripe in de Pronamic Pay plugin? Laat je e-mailadres achter en we sturen je een bericht zodra we verwachten wanneer de ondersteuning wordt toegevoegd.

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar wanneer Stripe voor WordPress beschikbaar komt via Pronamic Pay? Vul je gegevens in en we sturen je een e-mail zodra we de ondersteuning hebben toegevoegd.

  • Met welke plugin wil je deze combineren?

WooCommerce

WooCommerce en Stripe

WooCommerce is de meestgebruikte webshop plug-in voor WordPress. Het is wereldwijd actief. Net als Stripe. Met de Pronamic Pay plugin wordt het heel eenvoudig om Stripe en WooCommerce met elkaar te koppelen. Hiermee kan je de betaalmethoden van Stripe aanbieden in jouw WooCommerce webshop.

Gravity Forms

Gravity Forms en Stripe

De formulieren plugin Gravity Forms is naar eigen zeggen de beste formulieren-plugin voor WordPress. In combinatie met de Pronamic Pay plugin en Stripe kan een formulier worden ingericht om betalingen mee te ontvangen. Denk hierbij o.a. aan het verkopen van een product of het ontvangen van donaties via iDEAL of Creditcards.