Sisow voor WordPress

Sisow is een innovatieve Collecting Payment Service Provider met ruime ervaring op het gebied van online betalingen. Zij bieden online organisaties uiteenlopende diensten en (online) betaaloplossingen met als hoofddoel het aanbieden van een goed en betrouwbaar product waar de klant zijn voordeel mee doet. Met een uitgebreid aanbod van betaalmethoden zonder abonnementskosten- en opstartkosten is Sisow geschikt voor zowel de grote als kleinere webwinkels. Met de Pronamic iDEAL plugin kunnen de oplossingen van Sisow eenvoudig worden gekoppeld met WordPress.

WordPress SisowSisow biedt alle bekende betaalmethoden aan waaronder de populaire betaalmethodes iDEAL, Bancontact, Creditcard en PayPal. Met de Pronamic iDEAL plugin worden al deze betaalmethoden beschikbaar binnen jouw WordPress website.

WordPress koppelen met Sisow

Met de Pronamic iDEAL plugin is het koppelen van WordPress met Sisow een fluitje van een cent. Ten eerste installeer en activeer je de Pronamic iDEAL plugin. Vervolgens maak je binnen deze plugin een nieuwe configuratie aan waarbij je de benodigde gegevens van Sisow invult. Dit zijn de Merchant ID, Merchant Key en de Shop ID. Zodra je die hebt ingevuld kan je de configuratie opslaan en kan deze configuratie worden gebruikt om diverse WordPress plugins te koppelen.

Pronamic iDEAL plugin aanschaffen » Bekijk alle handleidingen »

Sisow, WooCommerce en andere plugins

Je kunt Sisow eenvoudig gebruiken met jouw e-commerce oplossing voor WordPress. Onze iDEAL plugin ondersteund o.a. WooCommerce, Easy Digital Downloads en andere plugins zoals Gravity Forms en Event Espresso. Wanneer je al een WordPress webshop hebt is het enige wat je nodig hebt een account bij Sisow. Je stelt vervolgens de Pronamic iDEAL plugin in en koppelt deze met jouw webshop.