Menu

Zeilschool ’t Stekelbaarsje

Screenshot website 't Stekelbaarsje

Zeilschool ’t Stekelbaarsje is al een aantal jaren klant bij Pronamic. Onlangs mochten wij de website van hen vernieuwen. De vormgeving is weer lekker van deze tijd, net als het beheer door zoveel mogelijk gebruik te maken van de WordPress blokken-editor.

Beleving als sociale bewijskracht

De activiteiten van de zeilschool spelen zich grotendeels in de zomerperiode af. Wekelijks vinden er zeilkampen plaats voor tieners in twee leeftijdscategorieën. Tijdens de zeilkampen staan twee onderwerpen centraal. Ten eerste, veel plezier met elkaar hebben en een toffe zeilweek beleven. Ten tweede natuurlijk het leren zeilen op één of meerdere zeilboten, waarbij de mogelijkheid er is om een zeildiploma te halen.

Het plezier wat de deelnemers tijdens de zeilweek hebben, staat centraal op de website door veel gebruik te maken van foto’s en reacties/beoordelingen van (oud-)deelnemers. Sociale bewijskracht wordt actief toegepast op de website om bezoekers te overtuigen zich aan te melden voor een zeilweek.

Hoog- en laagseizoen

Waar het hoogseizoen in het teken staat van de zeilkampen én schoolkampen, staat het laagseizoen juist in het teken van locatieverhuur. De monumentale boerderij van ’t Stekelbaarsje leent zich in deze periode uitstekend voor leuke activiteiten voor bedrijven en families. De accommodatie kan worden geboekt voor verschillende groepen. De boerderij wordt mooi uitgelicht op de website en ter inspiratie worden allerlei activiteiten beschreven. Deze informatie is naast het inspirerende aspect ook uitermate geschikt voor de SEO van de website.

Zoekmachine optimalisatie en conversiegericht

Doordat ’t Stekelbaarsje al jaren klant bij ons is en we hen actief helpen bij online marketing werkzaamheden weten we precies wat voor hen belangrijk is. De belangrijkste zoekwoorden zijn bekend, net als de diverse conversiedoelen. Hier hebben we bij de vernieuwde WordPress website rekening mee gehouden. De content van de website is primair geschreven voor de bezoeker, maar zeker ook met SEO in het achterhoofd. Het proces om tot een conversie te komen is zo kort mogelijk gehouden en ‘mogelijke afleidingen’ zijn zoveel mogelijk weggelaten op aanmeldformulieren.

Screenshot WordPress website 't Stekelbaarsje