Menu

Wierda Voertuig Techniek

Screenshot WordPress website Wierda Voertuig Techniek

Wierda Voertuig Techniek (WVT) is specialist in het ontwikkelen en produceren van maatwerk transportoplossingen. Ze zijn official partner van MAN Truck & Bus AG. Waar WVT bij het modificeren van voertuigen veel innovaties toepast was dit niet zichtbaar in de website. Pronamic heeft samen met Jackle een compleet nieuwe WordPress website gerealiseerd die weer aansluit bij het innovatieve karakter van WVT. Jackle heeft de wireframes en designs verzorgd, Pronamic is verantwoordelijk voor de technische realisatie. De website is mobiel- en zoekmachine vriendelijk en voorzien van een helder overzicht van de diensten van Wierda.

Van technische tekening tot afgeleverd product

Bij WVT begint men na de aanvraag voor het ombouwen van een truck met het maken van een technische tekening. Deze vormt de basis voor het daadwerkelijk ombouwen van de MAN truck. Of het nu om een 3-, 4- of 5-asser gaat. Widespread, voorloopassen of zelfs gecombineerde oplossingen zijn mogelijk. Wierda Voertuig Techniek denkt mee in oplossingen en kan de modificatie geheel voor de klant uitvoeren. Als bezoeker van de website zie je dit proces direct door de technische tekening die overgaat in een opgeleverd eindproduct.

Gebruiksvriendelijk WordPress beheer

Wierda, Jackle en Pronamic hebben samen goed nagedacht hoe de diensten en oplossingen van Wierda Voertuig Techniek duidelijk en overzichtelijk weergegeven kunnen worden op de website. Dit heeft geleid tot de Chassis optimalisatie pagina waar de eerder genoemde oplossingen helder worden weergegeven. In de WordPress admin is dit zo eenvoudig mogelijk uitgewerkt zodat de oplossingen én de asconfiguraties los van elkaar zijn te beheren. Op de Recent pagina worden niet alleen de opgeleverde producten weergegeven, maar ook nieuwsberichten, events en social media berichten. Ook deze zijn eenvoudig los van elkaar te beheren in de WordPress admin.

Content migratie en behouden SEO-waarde

De vorige website bevatte al meer dan 500 pagina’s, berichten en afgeleverde producten. Pronamic heeft hiervoor een content migratie uitgevoerd waarbij de content geautomatiseerd is overgezet naar de nieuwe website. Waar de URL’s zijn gewijzigd zijn redirects ingesteld. Voor de opgeleverde trucks zijn de URL’s gelijk gebleven waardoor inkomende links zonder redirect blijven werken. Door het goed toepassen van redirects en behouden van goede URL’s blijft de SEO-waarde van de website zoveel mogelijk behouden.

Doorontwikkelen

De nieuwe website vormt een goede basis voor de toekomst. Er zijn reeds plannen gemaakt om de website door te ontwikkelen en ook toe te passen voor de zusterbedrijven Wierda Hybrid en Mixer2rent. Ben je ook op zoek naar een hoogwaardige WordPress website? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Screenshot WordPress website Wierda Voertuig Techniek