Menu

Werken bij Lentis

Screenshot WordPress website Werken bij Lentis

Door een landelijk tekort aan personeel binnen de zorgsector is het momenteel vrij lastig om nieuwe werknemers te werven. Des te meer reden voor zorgaanbieder Lentis om hun vacatures extra aandacht te geven. Als resultaat een geheel nieuwe website volledig toegespitst op de vacatures van GGZ-expert Lentis.

Het ontwerp van de website is zorgvuldig uitgewerkt door Blixx. Wij, Pronamic, hebben de technische uitwerking op ons genomen. Dit resulteert in een modern en frisse website die voldoet aan de hedendaagse technische eisen.

EasyCruit

EasyCruit is een digitaal vacatureplatform. De software faciliteert het gehele sollicitatieproces. Vacatures zijn in een vast stramien op te maken en na publicatie kunnen geïnteresseerde kandidaten eenvoudig reageren. Alle sollicitaties worden centraal verzameld en kunnen door de beheerder verwerkt worden.

WordPress EasyCruit plugin

De EasyCruit WordPress plugin controleert periodiek of er nieuwe EasyCruit vacatures beschikbaar zijn en publiceert deze op de WordPress website. Periodiek wordt er, op basis van een XML-feed van EasyCruit, gecontroleerd of er nieuwe vacatures zijn vrijgegeven. De plugin maakt vervolgens voor elke vacature een eigen publicatie aan, dit binnen een berichttype naar keuze. Alle informatie binnen de EasyCruit XML-feed komt zo beschikbaar binnen WordPress.

Filtering

Lentis kent diverse specialisaties en zorgvormen binnen hun dienstverlening. Vandaar ook dat de filter een prominente rol heeft gekregen. Met vier groepen proberen we de klant zo eenvoudig mogelijk naar de voor hem/haar interessante vacatures te loodsen. Deze viertal taxonomieën oftewel categorieën worden automatisch vanuit EasyCruit gevuld en aangemaakt. De beheerders hoeven dit niet te redigeren.

Ervaringsverhalen en video’s

Om de charme van het vak meer te laten spreken is er gekozen voor een prominente rol voor ervaringsverhalen. Diverse werknemers van Lentis komen aan het woord en vertellen hun verhaal, dit ondersteund met professionele foto’s. Ook aan de hand van video’s wordt er uitgelegd hoeveel waarde Lentis hecht aan goede zorgverlening.

Zoek jij ook een partij die een ontwerp naar hoge kwaliteit kan uitwerken. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag in het verwezenlijken van jouw wensen en doelen.

WordPress website Werken bij Lentis