Menu

Watkostdoodgaan.nl

Wat kost doodgaan? Misschien een naargeestige maar wel een terechte vraag. Watkostdoodgaan.nl geeft een duidelijk antwoord.

De kosten bij overlijden zijn vaak niet duidelijk. De traditionele top 3 van verzekeraars zijn namelijk natura verzekeraars  die geen geld uitkeren maar de gehele uitvaart verzorgen. Axent, een verzekeraar begonnen onder de hoede van AEGON, wil hier verandering inbrengen. Axent biedt een kapitaalverzekering. Dat wil zeggen dat er een bedrag bij overlijden wordt uitgekeerd die de nabestaanden zelf mogen besteden. Transparanter en duidelijker.

Om de verschillen tussen deze verzekeringen duidelijker te maken en om de markt transparanter te maken is besloten tot het ontwikkelen van watkostdoodgaan.nl. Pronamic mocht verantwoordelijk zijn voor de technische realisatie. En met veel plezier. De responsive, WordPress website bevat diverse innovatie hoogstandjes die vaak eenvoudig in WordPress zijn te beheren. Uitvaartondernemers kunnen bijvoorbeeld hun eigen profiel aanmaken en onderhouden maar ook het vergelijken van uitvaartondernemers werkt op een prettige wijze.

Kortom, benieuwd naar de kosten van doodgaan? Neem gerust een kijkje. Voor vragen over de bouw van een innovatieve WordPress website, neem gerust contact met ons op!