Menu

Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek

Pronamic ontwikkelt met plezier websites met de hoop dat deze veel gebruikt worden. Bij de website voor Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek is dit minder vanzelfsprekend.

Een belangrijk onderdeel van de website is namelijk dat deze als communicatieplatform dient bij grote(re) rampen. Laten we hopen dat dit niet nodig is. Desondanks heeft Pronamic met veel plezier aan de website gewerkt.

In het ontwerpen van de website zat namelijk een mooie uitdaging. Aan de ene kant moet de website zeer functioneel zijn, in één oogopslag de juiste informatie over een ramp, maar aan de andere kant moest de website ook aantrekkelijk zijn en proactief de bezoeker informeren over wat te doen bij rampen en hoe deze te voorkomen.

Het eindresultaat is een overzichtelijke website geworden. Uiteraard te beheren in WordPress en responsive. In geval van een ramp kan de auteur van de website eenvoudig inloggen en de belangrijkste informatie op gestandaardiseerde wijze plaatsen. Deze wordt dan direct op de beginpagina geplaatst en op een speciale rampenpagina. Snel, duidelijk en direct. Precies wat je wilt tijdens een ramp. En dat geeft ons dan wel weer een goed gevoel!

Geen zin in een rampzalige website? Pronamic helpt graag, neem vrijblijvend contact op.