Menu

Van Inkomen Verzekerd

Vaninkomenverzekerd.nl

Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.

Ynte is eigenaar van een assurantiekantoor met een ruim 100 jaar lange historie. Hem hoef je niks wijs te maken. Gepokt en gemazeld maar vooral bezield met de wil om op een eerlijke manier zijn klanten te willen helpen. Ook en juist wanneer het gaat om het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Om zijn klanten goed te kunnen helpen was hij op zoek naar een extra variant, een goedkope, transparante en eerlijke oplossing. Samen met Aegon heeft hij deze gevonden, de ongevallen AOV. Een verzekering tegen inkomensverlies door een ongeval.

Om de verzekering ook goedkoop te houden was het de wens van Ynte om veel communicatie online te laten verlopen. Daar kwam Pronamic bij om de hoek kijken. Wij mochten actief meedenken over het online concept en de technische realisatie op ons nemen.

Het eindresultaat is een bijzonder helder en gebruiksvriendelijke WordPress website. Duidelijke informatie en heldere argumentatie. Wat deze website bijzonder maakt is dat de premie online kan worden berekend en de polis online kan worden afgesloten. Bepaald geen sinecure gelet de ingewikkelde berekening en verantwoordelijkheid die hieraan te pas komt. Ynte en zijn collega’s kunnen de website en de premieberekentool met behulp van WordPress zelf beheren. Zo behouden ze een grote mate van zelfstandigheid en kan er vlot worden ingespeeld op actuele veranderingen.

Heb jij ook een leuke uitdaging op het gebied van WordPress? Neem dan gerust contact op met Pronamic, bij ons ben je van succes verzekerd!