Menu

Theologische Universiteit Kampen

Weetwatjegelooft.nl

De Theologische Universiteit Kampen en Apeldoorn en de academie Theologie van hogeschool Viaa in Zwolle delen hun kennis online.

Wanneer deze drie instituten hun kennis delen, ontstaat er een bijzonder online platform. Een online platform met tientallen cursussen, honderden lessen en tientallen docenten. Een gedeelte van deze kennis is gratis beschikbaar en een ander gedeelte tegen betaling.

Pronamic kreeg de mooie uitdaging om een geheel nieuwe leeromgeving in WordPress te ontwikkelen voor dit samenwerkingsverband. Van ontwerp tot realisatie. Het resultaat zijn twee nieuwe website op weetwatjegelooft.nl en pepredikanten.nl. De opgeleverde WordPress oplossing betreft een responsive multisite. Voor de online leeromgeving hebben wij gekozen voor een standaard oplossing van WooThemes genaamd Sensei. In combinatie met Sensei is er ook gekozen voor WooCommerce. Niet alle cursussen en lessen op de online leeromgeving zijn gratis en met behulp van WooCommerce kan men deze online afrekenen.

Al met al een mooie klus voor een fijne opdrachtgever. In goede samenwerking is nagedacht over de propositie, het ontwerp en de realisatie. Ook is er de nodige tijd gestoken in het afbakenen van de mogelijkheden en onmogelijkheden van Sensei. Het is namelijk belangrijk om bij de basis te blijven. Het resultaat mag er dan vervolgens ook zijn. Een gebruiksvriendelijke WordPress leeromgeving voor zowel beheerder als klant.

Ook op zoek naar een leeromgeving in combinatie met WordPress? Neem contact op met Pronamic. Wij denken graag met je mee!