Menu

Tenthurenfrankrijk.nl

Een vrolijke start van je vakantie begint bij Tenthurenfrankrijk.nl. Deze website maakt het mogelijk om snel en eenvoudig een tent te huren.

De website van tenthurenfrankrijk.nl is een belangrijk portaal om tot een keuze te komen waar je een tent wilt huren in Frankrijk. Vanwege deze importantie wilde Incendior, de eigenaar van de website, een nieuwe en gebruiksvriendelijke website ontwikkelen op basis van WordPress.

Pronamic kreeg de opdracht om deze website te ontwikkelen. Het resultaat is niet alleen een gebruiksvriendelijke website maar ook een website waar je vrolijk van wordt. Helder kleurgebruik, passende afbeeldingen en een juist gebruik van typografie zorgen voor een vrolijk gevoel. Daarnaast was de gebruiksvriendelijkheid ook een belangrijk aspect van de website. Niks is zo frustrerend als het niet goed kunnen vinden van informatie. Handige filters, duidelijke zoekvelden, veel is er aan gedaan om de bezoekers een website een prettige ervaring mee te geven.

Ook opzoek naar een oplossing waar je vrolijk van wordt? Neem dan vrijblijvend contact op met Pronamic. Wij denken graag mee hoe een WordPress website een succes kan worden.