Menu

Tegels & Sanitair

Voordelig opzoek naar vloertegels, badmeubels of elektrische vloerverwaming? Bij de online groothandel Tegels & Sanitair bent u aan het juiste adres.

Zij verkopen inmiddels al een aantal jaren grote partijen tegen scherpe prijzen. En dat is een formule die succes heeft. De formule heeft zelfs zoveel succes dat Tegels & Sanitair flink uit haar digitale jasje was gegroeid. Niet alleen was de vraag gestegen maar ook het aanbod gegroeid. Daarnaast moest het afrekenen efficiënter en sneller gebeuren en moest de klant maximaal geïnformeerd worden over de scherpe aanbiedingen die Tegels & Sanitair te bieden heeft.

De digitale jas van Tegels & Sanitair was dus duidelijk te klein. De oplossing? Een nieuwe jas. Echter niet alleen een jas die ruimer zit maar ook één die op maat gemaakt is. Een webwinkel dus met een uniek grafisch ontwerp die in staat is om de consument op eenvoudige wijze maximale informatie te geven over de scherpe aanbiedingen.

De honderden toegevoegde artikelen zijn in een paar muisklikken door de bezoeker te vinden. Ook de scherpe aanbiedingen en de categorie topproducten is niet te missen. Het betalen gaat eenvoudig met o.a. het betaalsysteem IDEAL en het invullen de betaalgegevens idem dito. Kortom, de nieuwe jas zit goed en zoals een kwaliteitsjas betaamt zal deze weer een flink aantal jaren meegaan.