Menu

Tegels & Sanitair

Op de sanitairmarkt is veel concurrentie maar er kan meer één de goedkoopste zijn; Tegelssanitair.nl. De webwinkel voor tegels en sanitair.

Tegelssanitair.nl timmert al een aantal jaren flink aan de weg. Door te werken met concurrerende prijzen weten ze een stevige positie in te nemen in diverse marktsegmenten. Om deze positie te kunnen behouden en te verstevigen was het tijd voor een nieuwe webwinkel.

De nieuwe webwinkel is ontwikkeld op basis van WordPress en WooCommerce. Hierdoor is het mogelijk om op een efficiënte en gebruiksvriendelijke wijze een webwinkel te runnen. Orderbeheer, betaalstatussen, promotionele activiteiten, veel is mogelijk met WooCommerce en WordPress. Naast het systeem is er ook aandacht besteed aan de lay-out. Een vriendelijk en stijlvolle opmaak in combinatie met helder kleurgebruik moet zorgen voor een prettige indruk bij de gebruiker.

Ook opzoek naar online succes en een WordPress webwinkel? Neem dan vrijblijvend contact op met Pronamic. Wij denken graag mee hoe een WordPress webwinkel een succes kan worden.