Menu

Stukadoorsbedrijf M. Boxhoorn

Stukadoorsbedrijf M. Boxhoorn is een organisatie gespecialiseerd in wand- en plafondafwerking in omgeving Den Haag. Deze organisatie kiest voor persoonlijke aandacht en kwaliteit.

Kwaliteit verwacht dit stukadoorsbedrijf ook van haar leverancier. Toen Pronamic de opdracht kreeg om een website te ontwikkelen kregen wij ook 2 duidelijke opdrachten mee: de website moet passend zijn bij de huisstijl en voldoen aan de zoekmachine optimalisatie eisen.

De eerste wens was met name een uitdaging voor de ontwerper. In overleg met dhr. Boxhoorn is gekozen voor een overzichtelijk ontwerp waarbij de kleur blauw de hoofdmoot voert. Daarnaast is het visuele aspect op de website ook duidelijk aanwezig.

De tweede eis, voldoen aan de zoekmachine optimalisatie eisen, is iets waar Pronamic zich de laatste jaren ook sterk op heeft gericht. Te denken valt dan aan de nette URL’s, werken volgens de W3C standaarden en het aanbieden van de juiste content.

Met behulp van Google Analytics is voor dhr. Boxhoorn  eenvoudig te controleren of de eerder gestelde doelen ook worden behaald. Daarnaast kan dit bedrijf met behulp van Orbis eenvoudig wijzigingen doorvoeren op de website. Wilt u ook graag duidelijke doelen met Pronamic afspreken? Dit is mogelijk. Neem nu contact op voor een vrijblijvende afspraak.