Menu

Strating Dilling Kantoorinrichting

Werken in een prettige en mooie omgeving. Dat is waar Strating Dilling Kantoorinrichting naar streeft.

Om dit te bereiken werkt Strating Diling Kantoorinrichting met innovatieve technologieën en nog belangrijker, wordt er een product opmaat samengesteld. Afhankelijk dus van uw wensen en eisen.

Dit innovatieve en klantgerichte moest ook op de website naar voren komen. Ook de mooie projecten die werden gerealiseerd mochten prominent op de website naar voren komen. Aan Pronamic de taak dit te realiseren. Het eindresultaat is een WordPress website geworden waar het prettig door navigeren is. In een paar klikken is de juiste informatie gevonden. Daarnaast is het maken van een conversie, bellen, inschrijven voor de nieuwsbrief, zo gedaan.

Naast de doelmatigheid van de website is er ook gelet op de vormgeving. Strating Dilling werkt met producten van hoge kwaliteit en dit moet de website ook uitstralen. Foto’s van gerealiseerde projecten hebben daarom een prominente plaats gekregen en de website heeft een frisse, moderne uitstraling.

Ook op zoek naar een WordPress website met een focus op rendement en met oog voor detail? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.